AKTUELNO

Zimske čarolije su počele.

Juče iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, prva grupa dece – njih 103. iz domova i zavoda iz cele Srbije krenula je put Divčibara. Vlasnik kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović, već drugu godinu za redom održava humanitarnu akciju „Zimovanje za sve“, a nakon 16. godina odlične saradnje sa Zvečanskom, Mitrović već dve godine šalje klince iz svih Domova za nezbrinutu decu na teritoriji cele Srbije na letovanje i zimovanje. Štićenici su smešteni u hotelu “Maljen”, u sklopu koga postoji bazen, sportski tereni, tako da pored zimskih sportova, mogu da uživaju i u kupanju, igranju fudbala, odbojke i drugih sportova, kao i da koriste pun pansion.

Danas se Mitrović oglasio na društvenoj mreži Instagram uz sledeće reči:

" Klinci su stigli na Divčibare, javljaju mi da im je sve cool, sve jedno idem da proverim za vikend! P.S.Klinci ponašao sam vam i jedan dzet-ski, samo polako sa njim jer ume da bude djipav!" - rekao je Mitrović.

Nema sumnje da Mitrović uvek misli na svoje klince i da je svestan kako potezi ovog tipa mogu da utiču na kvalitet njihovog detinjstva. Željko svakako želi da pokaže da nisu sami i da je srećno detinjstvo i u malo drugačijim uslovima, uz ljubav i posvećenost, ipak moguće.

Autor: S.P.