AKTUELNO

Još jednom je pokazao da želi svoj uticaj da iskoristi na najbolji mogući način.

Željko Mitrović, osnivač i vlasnik Pink Media Group, preko deceniju i po - daje svoj doprinos Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvećanskoj. Akcije koje Mitrović i njegova kompanija organizuju postale su sada već tradicionalne. Letovanja i zimovanja, uz obavezni džeparac, kao i dodela novogodišnjih paketića za štićenike obogaćena su od prošle godine za još jednu feštu - a to je Mitrovićev rođendan. Željko je najavio da će svaki 31.maj pretvoriti u zajednički rođendan svih klinaca iz Zvečanske.

Poznata je i njegova akcija "Konvoj solidarnosti" tokom vanrednog stanja, kao i velike donacije fondaciji "Budi human", ali i pomoć ugroženim porodicama.

Danas, Željko Mitrović najavio je još jedan humanitarni projekat. Reč je o organizovanju najmanje šest dobrotvornih balova na godišnjem nivou, a sredstva od ulaznica za bal i večeru biće namenjena za pomoć bolesnoj deci i deci bez roditeljskog staranja. Balovi humanitarnog tipa održaće se u Željkovom reprezentativnom neoklasičnom domu u elitnom delu Beograde, čija izgradnja je u trenutno u toku. Vila vlasnika ružičaste imperije predstavlja kombinaciju prepoznatljivih elemenata neoklasičnog i transcendendnog stila u arhitekturi, što prema sajtu Global Design News predstavlja izraz modernog doba koji neguje večne vrednosti.

Mitrović je i ovog puta pokazao da svoju moć i uticaj želi da iskoristi na najhumaniji način i da nikada ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija.

Foto: Pink.rs

Autor: S.P.