AKTUELNO

Marko Milošević je bio jasan.

Nova nedelja u "Prvom bendu Srbije" ,na Insta TVu, iznedrila je nove bendove koji će pokazati svoju kreativnu snagu ovog vikenda pred strogim, a pravičnim žirijem, ali i pred milionskom regionalnom publikom koja sa oduševljenjem prati ovaj muzički šou.

Marko Milošević, basista i vođa ovonedeljnog muzičkog sastava NAJKULE komentarisao je svoj novonastali bend. Ime benda je izabrala Mina, a nije krio da je zadovoljan sa članovima benda NAJKULE.

Foto: Printscreen

"Nevena peva - razvaljuje. Pametna je. Ima čiste tonove." - komentarisao je Marko prvu vokalistkinju benda.
"Mina je super. Blesava je. Ima svoj fazon pevanja. Mislim da može dobro da peva. Samo treba tačno da stane tu gde je mesto i da radi ono...ne što joj se kaže...već treba sama da skapira šta treba da radi." - rekao je Marko o drugoj vokalistkinji Mini, koja diže prašinu od kako je kročila u InstaGrad.

Marko i Đole klavijaturista su već imali na umu šta bi mogli za autorsku pesmu, a kako će se ostali članovi uklopiti u to i da li će Mina i Nevena znati to da isprate, kao i jedna drugu - saznaćemo u toku procesa stvaranja, kao i u finalnoj večeri "Prvog benda Srbije" koji se prikazuje na Insta TVu.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije