AKTUELNO

Šokovi u "Prvom bendu Srbije".

Skandal trese muzički talent šou "Prvi bend Srbije" koji se prikazuje na Insta Tv-u. Bili smo svedoci da je tokom Igre istine ili izazov , koju je vodio Marko Đedović, došlo do skandaloznog suočavanja balerine Jelene Radulović i gitariste Sime Tegeltije, gde je Jelena obelodanila dugo čuvanu tajnu na očigled potpuno zbunjenih cimera - da joj se na vrlo direktan način udvarao oženjeni muzičar Simo Tegeltija, koji je ušao u šou sa svoja dva sina.

Anđela Ašanin došla je u InstaGrad da poragovara sa Jelenom Radulović oko skandala koji je protresao region.

Foto: Printscreen

" Reci mi molim te, da li ti je Simo stvarno ono rekao?" - pitala je Anđela Jelenu.
" Da. Kada sam tek došla ovde, nisam znala da bubica treba da se okači na vrata i on je meni upao (u toalet) i ja sam sedela i obavljala nuždu i zatekao me je u čićećoj pozi. Rekao je da mu je neprijatno i video me je bez veša. Dva dana nakon toga - stojim kod ormana i on mi prilazi. Mislila sam da on spava...bilo je tri/četiri ujutru i on dolazi: Jao, ja više ne mogu da izdržim, meni treba s*ks - poludeću. Ja ga gledam i kažem: vidi, tamo imaš Kubanke i možeš da biraš koju ćeš. I on je rekao: Ne, one su mi gadne. Rekla sam mu: Šta da ti radim...I samo sam otišla" - rekla je Jelena.
"Doživela si veliku neprijatnost. Znači, on je tim rečima tebi to rekao?" - pitala je Anđela Jelenu.
" Da, izuzetnu neprijatnost. I onda juče kada smo igrali Igru istina ili izazov, on se pravda kako to nije istina jer ima ženu. Juče sam imala hrabrost da pogledam svakog u oči i da kažem šta mislim o njemu i meni je to neshvatljivo. Ispada da ja lažem." - nadovezala se Jelena.

Foto: Printscreen

" Zato te i pitam šta je istina. On je tebi tim rečima to rekao?" - pitala je Anđela Jelenu.
"Tako je, tim rečima. Sad je mali Željko ljut na mene jer sam ga ja juče prozvala i pitala da li je istina da sam mu to veče prišla i da sam mu rekla da sam šokirana šta mi se desilo." - odgovorila je Jelena.
" Što nisi nisi rekla ranije? Šta ti bi da tako nešto prećutiš, jer je to na neki način uznemiravanje.?" - pitala je voditeljka balerinu.

Foto: Printscreen

"Zato što se od tad to nije ponavljalo." - odgovorila je Jelena.
" Kako komentarišeš to što je Simo sve navedeno negirao? Na koji način može da se izvuče istina?" - nastavila je sa pitanjima Anđela.
" P*čka ne priznaje istinu." - rekla joj je Jelena.
" Njegovi sinovi da li nešto primećuju?" - zanimalo je Anđelu.
"Ne, ne, oni veruju svom ocu slepo." - kazala je Jelena.
" Kako su oni reagovali kada si to rekla?" - nastavila je sa pitanjima Anđela.

Foto: Printscreen

"Nisu mogli da veruju. Bili su šokirani. I onda posle ja lažem...Nema veze...onaj gore sve vidi.." - dala je svoj sud Jelena.
" Da li ti je Simo prilazio sinoć nakon toga?" - pitala je Anđela Jelenu.
"Ne. Samo je na sastanku rekao da ne pričam više o njemu, da se sklonim od njega, da ga ne uzimam u usta..." - rekla je Jelena Anđeli.
"Znači, ti si sada nama potvrdila da si ti to doživela." - želela je Anđela da dobije još jednom konačan odgovor.
"Da." - bila je kratka i jasna Jelena.
"I kako se osećaš sada povodom cele situacije, nakon svega što se desilo?" - zanimalo je Anđelu.
" Jako glupo. Jer ja ispadam lažov. Juče sam jedina imala hrabrosti da svakog pogledam u oči i kažem šta mislim." - odgovorila je Jelena.
"Šta je tvoja istina sad" - pitala je Anđela.
" Stojim iza toga što mi se dogodilo." - bila je jasna Jelena.
" Da li ćeš od sada da se kloniš Sime?" - pitala je Anđela za kraj Jelenu.
"Normalno. Klonim se budale sve ovo vreme. To je to. Rekla sam vam istinu, To što on sada nema hrabrosti da prizna istinu - to je već njegova stvar. Mora sebe duboku unutra da pogleda i da razmisli malo." - poentirala je Jelena.

Voditeljka Anđela Ašanin veruje da će istina izaći na videlo. Zahvalila se Jeleni što je svoju priču podelila sa njom, jer joj je bilo jako važno da li je Jelena ok. Odnosi definitivno odlaze potpuno neplaniranim tokom, a mi ćemo ispratiti da li zaista Jelena može da dokaže svoju priču i da li će se takve ili slične stvari ponavljati. "Prvi bend Srbije" - na Insta Tv- u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije