AKTUELNO

Gorući problem - opet Mina Nikolić!

Voditelj muzičkog takmičenja "Prvi bend Srbije" na Insta TV-u, Marko Đedović, ušao je u InstaGrad da bi saznao jednu jako bitnu stvar od takmičara ove emisije koja je za gotovo tri nedelje oduševila region.

Foto: Printscreen

"Sem vaših izvedbi i svega što radite u muzičkom smislu, publiku interesuju vaši odnosi koji su se prilično pogoršali" - rekao je okupljenim takmičarima Đedović.
"Jako dugo ćutim, a možda nije trebalo. Stvarno odgovorno tvrdim da je Mina najlošiji muzičar u ovoj kući. Bolje reći - najnefunkcionalniji. Mislim da njoj ovde zbog objektivnih, a i zbog subjektivnih problema mesto nije i da prvo treba da prođe jedno godinu, dve solfeđa - pa onda možda u drugoj trećoj sezoni da bude egal sa bilo kojim ovde čovekom koji sebe naziva pevačem." - rekao je bez dlake na jeziku Luka Radulović.

Foto: Printscreen

"Smatram da je Mina u suštini dobar čovek, ali da ima neke drama kvin varijante - ima. Bori se za sebe, po mom mišljenju, na agresivan način" - rekla je Biljana Slijepčević.
"Od jutros Mina priča kako se oseća kao ranjena lavica kojoj su hijene došle da je rastrgnu. Pri tom je meni rekla to dok je direktno aludirala na naš razgovor sinoć. Kada je uhvaćena u tome, onda se izvadila na sledeći način- ovo svi treba da znate! To nije bila aluzija na naš razgovor sinoć, već aluzija na sve vas! Vi ste hijene, a ona je lavica." - nadovezao se Luka na svoje predhodno izlaganje.
"Mislim da si previše surov prema mini trenutno." - rekao je reper Pavle Milevski Luki.
"Isto toliko, koliki je njen ego" - odgovorio mu je Luka.

Foto: Printscreen

"Od kada smo ušli, nikada joj nisam rekao ružnu reč - uvek sam bio ok sa njom. Kada joj pričaju da je toksična, ja joj kažem zbog čega to misle. Kada smo zajedno u bendu, svi ispadamo loši zato što ona gleda samo sebe. Kada peva neku pesmu - ona se prikazuje kao da je boginja te pesme i drugi koji sviraju ne postoje oko nje. Samo je ona bitna. Zato smo mi besni na nju. Imaće priliku da ispravi to, ako neće mi nećemo sarađivati sa njom." - rekao je Stefan Radić.
"Nisam imao priliku da sarađujem sa Minom, nemam neko loše iskustvo sa devojkom. Kad budem ima direktnog dodira sa njom - mogu nešto da kažem" - rekao je Simo Tegetlija.
"Za mene je nisi diva dok to ne pokažeš svojim muzičkim sposobnostima. Ako si pevač - ne možeš da kukaš svaka dva dana kako si izgubio glas. To je kao kada bi bubnjar ili gitarista da kukaju da ih boli ruka i da ne mogu da sviraju danas." - rekao je Đorđe Žunić.

Nakon izlaganja još nekolicine takmičara o nezadovoljstvu povodom Mininog ponašanja, na red je došao i na nju.

Foto: Printscreen

"Moja je krivica što sam se možda pokazala u lošem svetlu. Idemo dalje. Sutra je novi dan. To je to!" - hladnokrvno je odgovorila Mina svim prisutnim.

Čini se da su kamperi InstaGrada bili mnogo srčaniji u svom nezadovoljstvu Mininim ponašanjem, nego što je Mina reagovala na sve te optužbe. Da li je to Minina taktika? O čemu se tu zapravo radi, saznaćemo ubrzo u "Prvom bendu Srbije" na Insta TV-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije