AKTUELNO

Morala je sa cimerima da podeli svoje emocije.

Takmičari muzičkog talent šoua koji je posle gotovo tri nedelje prikazivanja ozbiljno osvojio publiku iz regiona, "Prvi bend Srbije" - koji se prikazuje na Insta TV-u, svakodnevno oduševljavaju svojim muzičkim i plesnim mogućnostima. Ipak, ne možemo da izuzmemo momenat kada uspeju svojim karakterima da iznenade, zaintrigiraju i nasmeju publiku.

Tako je i balerina Jelena Radulović iznenadila svoje cimere izjavom da se ni manje ni više - zaljubila u barmena koji ih uveče služi u InstaGradu.

Foto: Printscreen

"Slušajte ovo! Novica i ja smo sinoć izašli napolje i on je stao pored Mine i ja mu kažem da neću da stojim pored nje. I on je seo na ljuljašku i ja bukvalno čučim pored njega. Rekao mi je da sednem pored njega i sela sam na ljuljašku pored i ni pet ni šest - naslonila sam glavu na njega. Istopila sam se cela." - rekla je cimerima kroz osmeh Jelena.
"Naslonila sam glavu na Novicu, a Milić sve vreme gleda u nas dvoje. Sinoć sam se taman toliko napila da mu priznam da sam zaljubljena u njega. I taman kada sam mu rekla: Imam nešto da ti kažem - u tom momentu dolazi obezbeđenje. Samo sam pomislila - Au, brate da li je realno ovo!? I on mi kaže: Ok, rećićeš mi sutra. I sada ja moram ponovo da se toliko napijem da skupim hrabrost da mu kažem." - delila je Jelena svoje emocije i čuđenje sa cimerima.

Foto: Printscreen

Cimeri su je savetovali da čim uđe danas Novica, da mu odmah sve kaže kako se oseća. Kao i da je bolje da to uradi na samom početku večeri, da posle može da pije kao čovek. Da treba odmah da se susretne sa realnošću i da joj za to nije potreban alkohol.

Jeleni je očigledno trebao vetar u leđa, i ako je to Novica - pošto podržavamo ljubav, glasamo da to bude on. Radujemo se njihovom novom susretu i pratimo dešavanja u "Prvom bendz Srbije" na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije