AKTUELNO

Razlog će vas šokirati.

Taman kada smo mislili kada su se oformili novi bendovi, izglasan novi vođa i počela nova nedelja u kojoj takmičari "Prvog benda Srbije" imaju priliku da pokažu novu stranu svog kreativnog umeća, videli smo da stvari ipak mogu da odu u potpuno nenadanom pravcu.

U prilog tome, govori nam svađa pevačice Mine Nikolić i balerine Jelene Radulović. Naime, Jelena se u toku dana glasno smejala sa pevačicom Sofijom - dok je Mina spavala nedaleko od njih. Minu je Jelenin smeh razbudio i od otog momenta kreće haos između dve temperamentne učesnice muzičkog šoua na Insta TVu.

Foto: Printscreen

"Nogu ću ti slomiti! Znaš da nećeš hodati u životu više. Veruj mi!" - zapretla je Mina Jeleni.
"Samo probaj!" - odgovorila joj je Jelena.
"Pa, probaću! Bezobrazluku mali, nevaspitani. Skloni mi se da te ne gledam, da te ne ubijem sad. Sram te bilo!" - rekla je Mina i u tom trenutku se sklonila iz Jeleninog društva.
"Ovde sam došla da pevam, ne da me maltretira jedna balerina. Ona em ne igra kako treba, em pravi skandale po kući, em se ozbiljno bezobrazno ponaša. Izgubila sam glas, nije mi bilo dobro i legla sam da spavam..." - kroz plač ukućanima je pričala Mina.

Foto: Printscreen

"Ona meni preti da će mi slomiti nogu. Pogrešnoj budali preti! Ok je kada je neko tužan. A kada je neko srećan i kada se zeza - to vam svima smeta." - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen

"Ako je udarim, ja neću da odgovaram za sebe. Sklonite mi je momentalno s očiju" - rekla je Mina kada se vratila na krevet, blizu Jelene.
" Ja da se pomeram odavde - neću! Nisi mi ni mama ni tata, ni niko." - odgovorila joj je Jelena.
"Sad ćeš da letiš. Budalo jedna - ti ne znaš ko sam ja! Razmažena, kretenska i luda! Noge ću ti slomiti. " - rekla joj je Mina,

Tada se Mina obukla i šalom klepila Jelenu preko lica na očigled svih prisutnih.

Foto: Printscreen

"Hajde još jednom digni ruku na mene. Prvi put sam te iskulirala, drugi put ću te iskulirati, a treći put ću ti j*bati mater" - povikala je Jelena za Minom koja je odlazila.

Pošto je Sofija ležala na krevetu pored, rekla je Jeleni da treba da iskulira Minu, jer je ona nervozna. Jelena je rekla da ne želi da trpi Mininu histeriju, jer je trpi svaki dan, kao i da i ona ima određeni prag tolerancije, a da nepoštovanje ne trpi. Pogotovo momenat dizanja ruke na nju.

"Ništa nisam uradila. Smejala sam se sa devojkom, zezale smo se." - pokušala je da objasni Jelena balerina.

Ovoj ujdurmi u InstaGradu ne nazire se kraj, a znajući Minu i Jelenu - ova situacija neće proći tek tako.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije