AKTUELNO

InstaGrad od danas imaće nova pravila.

Kako je počelo najbolje muzičko takmičenje u regionu „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u, gledaocima su se predstavili 36 talentovanih muzičara i pevača i šest plesačica, koji su svojim dosadašnjim nastupima raspametili javnost.

Preko četrdeset ljudi i isto toliko ćudi, te je sasvim prirodno da u toj celoj atmosferi neko mora da ipak drži konce u svojim rukama. Prošle nedelje to je bio Uroš Krstović, koji je probrao uvažavanje i pohvale svojih cimera u InstaGradu, a danas je za šefa kampa "Prvog benda Srbije" izglasan klavijaturista i gitarista, istaknuti muzičar i novopečeni član benda "Metinijeve plovke" Nikola Miljković - Koki.

Kao apsolutni pobednik današnjeg glasanja, Koki je dobio reč od strane voditeljke Anđele Ašanin.

Foto: Printscreen

"Pokušaću za vreme svog mandata da uvedem još malo vremena za vežbanje, što nam je svima potrebno za probe." - rekao je novoizabrano vođa.

Njegova ideja naišla je na odobravanje bivšeg šefa Uroša Krstovića, jer on veruje da ne bi trebao da sede do podne i ne rade ništa, jer je "Prvi bend Srbije" pre svega muzički kamp.

Pevačica Sofija Gajdobranski, javila se za reč - ali ona nije delila mišljenje sadašnjeg i prošlonedeljnog šefa kampa. Naprotiv.

"Iskreno se ne slažem. Da bi opstali ovde i da bi prvenstveno svi bili zdravstveno ok, mislim da je potrebno vreme da se naspavamo. Trenutno govorim u svoje ime. Smatram da nije ok da su nam probe od deset ujutru, pogotovo ako ne stignemo lepo do tad ni da se razbudimo i proba koja se održi u to vreme - izgubiće svaki mogući smisao." - rekla je Sofija.

Prvi predlog novog šefa, odmah je dočekan sa negodovanjem, a ovo je tek sam početak njegovog mandata. Da li će Koki uspeti da ugodi svima, a da opet istera ono što misli da je najbolje za ceo kolektiv, saznaćemo ove nedelje dok pratimo "Prvi bend Srbije" na Insta TVu.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#InstaGrad

#Ista Tv

#Prvi Bend Srbije