AKTUELNO

Možda su kreativci, ali nisu slabi na jeziku.

Za ove dve nedelje u talent šou "Prvi bend Srbije" na Insta Tv-u mogli smo dosta toga da vidimo. Odlična svirka, sjajne glasovne sposobnosti, ljubavi, ali i razmirice boje "Prvi bend Srbije".

Plesačica Jelena Radulović i pevač i gitarista Radoslav Subić pokazali su netrpeljivost jedan prema drugom, a ono što ih je dovelo u to stanje, bila je ni manje ni više nego - hrana.

" Što bih ja hteo da hranim osobu koja je htela prvi dan da me šutne u j*ja bez ikakvog povoda. Što bih je tebe hranio?" - rekao je Jeleni Radoslav.

Foto: Printscreen

"Što bih ja tebe poštovala kada ti mene svako veče budiš? Prođeš pored mog kreveta i probudiš me! Šutiraš mi krevet. " - odgovorila je Jelena.
" Šunjam se. Tih sam uvek. A na tebe se bukvalno želi njih desetoro" - nastavio se on.

Kada je Jelena demonstrativno napustila mesto gde je Radoslav sedeo sa još par takmičara, povela se priča šta mu je Jelena pojela.

Foto: Printscreen

Gitaristkinja Biljana Slijepčević ubacila se u njihovu raspravu rekla:

"Nemojte bezveze da se svađate. On ti je prosto rekao da razmišljate, da hranu ostavite i nekom ko je hranu spremio. On nije iz fazona da ne da..." - rekla je Biljana.
"Ja sam te zamolio da nemaš kontakt sa mnom!" - rekao je Radoslav Jeleni.

Za sada, čini nam se da Radoslav i Jelena neće moći da funkcionišu zajedno. Ali da li će biti solidarni što se hrane tiče i boravka u kampu - moraćemo da saznamo ako nastavimo da gledamo "Prvi bend Srbije" na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#InstaGrad

#Prvi Bend Srbije