AKTUELNO

Adrenalin nakon nastupa kao i dobra atmosfera nisu mogli da se sakriju.

Voditeljke Ksenija Veličković i Milica Vekić  Insta Tv-a , "Prvog benda Srbije" - talent šoua koji preti da potpuno pokori region, ušle su u InstaGrad ne bi li čule utiske veselih takmičara nakon njihovih nastupa.

Foto: Printscreen

Bubnjar Miloš Knežević je prvi poželeo da ispriča svoje utiske.

"Dobro veče, prvo bih želeo da pozdravim sve gledaoce kraj malih ekrana. Našu podršku - ljude koje podržavaju generalno sve nas i želim da svi zajedno podržimo ovaj sjajan projekat koji želim da traje još jako dugo. Moram da kažem da smo svi noćas pokidali i da sam jako srećan zbog toga." - rekao je pun emocija Miloš.

Foto: Printscreen

"Sve čestitke za gledaoce, čestitke i za sve nas! Stvarno smo svi dali 101% od sebe. Pohvalila bih svoj bend, jer smo bili baš onako pravi bend i dali smo dosta ljubavi na stedžu." - rekla je radosno pevačica Nevena Mrčić.

Foto: Printscreen

"Iz dana u dan kod svih nas se dešavaju razne emocije - a emocije su ono što nas sve zapravo pokreće. Mene su tako počele da pucaju emocije da je to neverovatno i osečam se da se nalazim na pravom mestu" - rekao je ushićeno pevač i gitarista Dušan Crnobrnja.

Miloš Knežević je iskoristio ovu priliku i još dodao:

"Možemo li samo da iskoristimo ovu priliku da pozdravimo našeg počasnog člana - gospodina Milića Vukašinovića!"

Foto: Printscreen

Milić je pozdravljen gromoglasnim aplauzom i ovacijama koje su se orile InstaGradom. Nema sumnje da su takmičari bili opijeni emocijama i dobrom svirkom, kao i fenomenalnom muzičkom saradnjom.

Foto: Printscreen

"Okice, svaka čast za autorsku pesmu - dušu sam izpustila ljudi!" - za sam kraj emotivno je rekla pevačica Milena Aleksić.

Foto: Printscreen

Još jedno uspešno veče u "Prvom bendu Srbije" je za nama. Talentovani ljudi koji žele da ostave iza sebe nešto što je važno za rok i pop muziku u regionu već dve nedelje se trude to i da ostvare. Konkurencija je velika, a samo jedan može biti "Prvi bend Srbije". Videćemo kome će se sreća nasmešiti.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#InstaGrad

#Prvi Bend Srbije