AKTUELNO

To volimo da vidimo.

Za jako kratak period smo ih zavoleli. Učesnici "Prvog benda Srbije" na interaktivnoj televiziji Insta Tv-u za dve nedelje uspeli su svašta da pokažu. Kako kreativno, tako i karakterno. Ipak, ono što svi najviše volimo da vidimo kada se kolege, stanovnici InstaGrada, bend memberi podržavaju i izvlače jedni od drugih ono najbolje.

Baš na konto toga, imali smo priliku da vidimo razgovor između Đorđa Žunića i Sofije Gajdobranski. Ovaj multitalentovani muzičar, dao je savete zlata vredne mladoj pevačici.

Foto: Printscreen

"Gledaj gde se najbolje čuješ. Najveća je greška da staneš tu gde su te stavili i da tu pevaš. Znači samo opušteno. Sviđami se što se kontamo, znamo ko šta može. Nemoj da pevaš šta ti ne leži, sj*baćeš se. Najveći problem kod pevača, to svima ovde pokušavam da objasnim - je kada pevaš tekst koji ne znaš. Ti da bi pevala tekst , pevaš samo samoglasnike. " - pojasnio je Sofiji Đorđe.

Foto: Printscreen

Mentor Bojan Marović, pre neki dan obratio se stanovnicima InstaGrada i objasnio im je kako je bitno da budu složni i da se međusobno podržavaju. Da li se Đorđe vodio tim ili prosto to ima u sebi, da li su njegove kolege identično solidarni kao on - saznaćemo u najpopularnijem talent šou u regionu " Prvi bend Srbije " na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#InstaGrad

#Prvi Bend Srbije