AKTUELNO

Da li će njihovo neslaganje uticati na šou?

Talent šou „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u, jako dobrom muzikom i interesantnim odnosima za neverovatno kratko vreme osvojio je region. Ipak, da ne može sve ići glatko pokazatelj je rasprava igračica.

Kubanke sa jedne strane i Alesija i Dorotea sa druge nisu mogle da se poklope sa načinom izvedbe, a nisu mogle ni da nađu zajednički jezik vezano za saradnju. Voditelj Marko Đedović sa koleginicom Isidorom Mijanović došao je u InstaGrad da sazna pojedinosti vezane za njihova neslaganja.

Leyane je rekla da su ona i Mercedes došle u šou da bi igrale. Njena želja je da sve zajedno igraju, ali ako ne žele – kubanke će same izvoditi tačku. Da su pokušale da sa devojkama se uklope, ali da su videle da one nisu zainteresovane za zajedničku saradnju. Njena ideja je da rade kao tim, ali ne želi nikoga da juri.

Foto: Printscreen

Alesija je rekla da nema nikakav problem, ali da prosto imaju drugačiji stil plesa. Voditelj Marko Đedović je objasnio da nema odvajanja i da moraju da nađu srednje rešenje. 

Plesačica Jelena se ubacila u diskusiju i rekla da su imale situaciju kada su kubanke smišljale koreografiju i da im se ona priključila i u jednom momentu njih šest je trebalo da bude na sceni, a Alesija i Dorotea su odbile da izađu.

„Nisam došla ovde da tverkujem – nego da igram balet. Eto, šta sam odbila da radim. Nisam došla ovde da tverkujem, ne želim da tverkujem – ne znam šta bi mi majka rekla da to vidi.“ – rekla je Alesija, a Marko Đedović je reagovao na tu njenu izjavu - da nije primetio da je ona stidljiva osoba.

Foto: Printscreen

Mina se ubacila u priču i rekla da je 100% problem svega – ne dolaženje na probe. Tada je izazvala gnev u Alesiji koja je negirala svoj nedolazak. 

Foto: Printscreen

„Sve što čujem od Alesije su izgovori, sve što čujem od Dorotee je : Pa ne mogu, nisam se još oslobodila. To su sve izgovori. Prava je istina da kubanke sa Jelenom rade, a ove dve ne rade. Tačka.“ – obrazložila je Mina.

Da li je moguće da se ove devojke vrele krvi i suprotnih očekivanja nađu na pola puta i opravdaju svoje mesto u ovom mega projektu, saznaćemo ako nastavimo pomno da pratimo dešavanja u „Prvom bendu Srbije“ na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#InstaGrad

#Prvi Bend Srbije

#plesačice