AKTUELNO

Rokenrol počinje kada se siđe sa bine.

Uz taktove pesme njegovog benda „Vatreni poljubac“ regionalna rok-zvezda Milić Vukašinović ušao je u kuću „Prvog benda Srbije“. Sačekali su ga voditeljka Anđela Ašanin i gromograsni aplauz i ovacije svih ukućana InstaGrada. 

Foto: Printscreen

Kako je ušao, Milić je odmah briljirao:

„Život je samo do pola, kad nema rokenrola! I nije božiji dar, ako je polovna stvar. Rokenrol počinje kada se siđe sa bine – to je najbitnije!“ – rekao je Milić okupljenim takmičarima i na to je dobio veliki aplauz.

Voditeljka Anđela, pitala je rok zvezdu koliko je oduševljen sa talent šouom „Prvi bend Srbije“ čiji je postao deo i kako gleda na takmičare u InstaGradu.

Foto: Insta TV

„ To je to. Ja sam to očekivao, zaista, da su to normalni, opušteni ljudi. Pre svega, oni su muzičari i muzičari ne mogu biti zli, namćori...Jer čim se bave muzikom, izlazi to iz njih. Ne može zlo da izlazi. Ovo je moj život – muzika, druženje, zezanje. Tako da, vrh!“ – zaključio je Milić Vukašinović.

Takmičari „Prvog benda Srbije“, koji se prikazuje na jedinstvenom  Insta Tv-u, Milića su prihvatili sa velikim uvažavanjem i radošću. Insteresantna stvar da na Mina Nikolić nije upoznata sa njegovim radom – ali je svakako bila više nego prijateljski nastrojena, dok Simo Tegetlija je bio fan njegovog stvaralaštva od malih nogu, a Saša Đokić je čak sarađivao u nekom momentu sa njim.

Pojava ovog rok stara nije ostavila ravnodušne ni takmičare, ni gledaoce ovog neponovljivog talent šoua koji preti da obori sve rekorde, kada su ovakvi formati u pitanju. Od Milića kao talentovanog muzičara i velikog šoumena- zapravo čoveka koji ima sve, možemo mnogo da očekujemo – te nas raduju dani koji su pred nama u kojima ćemo videti njegov talenat, a i razvoj i dinamiku odnosa sa takmičarima „Prvog benda Srbije“.

Foto: E-Stock/Stevan Ranković

Autor: S.P.

#Insta Tv

#InstaGrad

#Prvi Bend Srbije

#milić vukašinović