AKTUELNO

Ove reči upamtiće učesnici, ali i gledaoci.

Bojan Marović, popularni pop pevač koji je bio deo žirija na ceremoniji otvaranja sasvim drugačijeg talent šoua „Prvi bend Srbije“ na Insta TV-u, sada je u ulozi mentora poželeo da iskomunicira sa takmičarima. Bojan je sa njima podelio svoje iskustvo, svoj stav, ali i neizostavan savet za dane koji će tek biti pred njima. 

Foto: Printscreen

„Video sam nešto kod vas što je jako važno da se vidi. Briga me za sve ostalo...falševi, super otpevane fraze, toga će biti dok ste živi. Snimio sam pesmu „Više te nema“ 2002 godine i prvih godinu dana sam je pevao falš. Postoji taj fis koji nikada nisam uspeo da dotaknem kako treba i onda se desilo u jednom trenutku da sam ga otpevao. I kada sam ga otpevao ja sam se okrenuo i na mikrofon rekao: „ E, je*o te, otpevah ga!“ Budite svi kao jedno, pomažite jedni drugima. Budite jedni sa drugima. Činite da boravak ovde bude lakši. Taj neko ko bude otišao kući – zapamtite ga dobro i sutra ga posetite i zovite ga na svirku, da bude vaš gost, da bude vaš kolega. Jedino će vas to odvojiti od glibave estrade. Estrada je najšugaviji posao na svetu, najodvratniji posao na svetu. Ko god da vam kaže da je estradni umetnik nemojte da mu kažete dobar dan, samo ga zaobiđite! Na toj estradi ne postoji ništa iskreno. Zato ćete na televiziji videti uglavnom jedne te iste ljude, ljude koji se šepure, pričaju o stvarima o kojima i ne znaju. Prisvajaće vaše zasluge kao svoje. Vašu muziku će svojatati. Trudiće se da vaše uspehe prepisuju sebi. Zato ih nije sramota da beskrupulozno čine to što čine. “ – rekao je takmičarima Marović.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Da li je ovaj govor uticao na takmičare i naučio ih bitnim stvarima nećemo moći tek tako da saznamo. Mudre reči iskusnog kolege koliko i da li su ostavile utisak na stanare InstaGrada, možemo tek videti na samo kraju takmičenja i nakon. Do tada pratimo umetnike „Prvog benda Srbije“ na Insta Tv-u i gledamo pomno u šta će se razviti.

Foto: Bojan Vuković

Autor: S.P.

#Bojan Marović

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije

#talent show