AKTUELNO

Da li će mu uzeti za zlo!?

Još jedna ljubavna priča u muzičkom takmičenju „Prvi bend Srbije“ na Insta TV-u, koja je privukla pažnju gledalaca, jeste između mladog bubnjara Petra Tegetlije i plesačice Alesija Ćustić.

Naime, Alesija koja se posvećeno šminkala, pored sebe na krevetu imala je najmlađeg Tegetliju – Petra. Petar je potpuno očaran gledao u Alesiju dok je nanosila šminku na svoje lice i činilo se da to ni u jednom momentu čak nije želeo, ali ni mogao da sakrije. Ipak, Petar je napravio ozbiljan kiks.

Foto: Printscreen

„ Lepša si bila, brate, sedam puta bez šminke“ – rekao je Petar Alesiji.

Njen izraz lica i njen pogled – sve su rekli o njenom nezadovoljstvu tom Petrovom nepromišljenom izjavom. Ali, Petar tu nije prestao da se kanali.

Foto: Printscreen

„Majke mi, meni je svaka druga devojka lepša bez šminke, a ti pogotovo.“ – nastavio se on.
„ Jel, svaka druga ti je lepša bez šminke? “ – bila je Alesijina konstatacija.
„Neee, to nije tako trebalo da zvuči!“ – pokušao je da se opravda.
„Vežbam te malo za ubuduće da znaš kako sa ženama. Znaš ono: Ti si samo jedina na celom svetu koja ume to da radi ! To tako treba da bude...“ – Alesija je krenula objašnjava mladom bubnjaru.
„Hahaha...maa, važi! “ – negodovao je Petar na Alesijino podučavanje.

Ipak nakon toga, oni su se poljubili. 

Foto: Printscreen

„Hvala ti što si mi poljuljao samopouzdanje. Sada ne izgledam dobro!“ – morala je Alesija da još jednom prikaže Petru situaciju koju je napravio.
„Slušaj, nisam rekao da ne izgledaš dobro, samo sam rekao da si mi lepša bez šminke.“ – odgovorio joj je Petar, dok joj se umiljavao kao mače.

Foto: Printscreen

Za sada, izgleda kao da je Alesija oprostila ovaj kiks mladom bubnjaru, a da li će mu to zapamtiti i prirediti hladnu osvetu, saznaćemo ako nastavimo da pratimo najbolji talent šou u regionu „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije