AKTUELNO

U to se uverila i Keti Džejmson, glavna junakinja u seriji „Na slovo, na slovo“.

Na Apollon platformi, u okviru Apollon preporuke – Dramske serije, danas nas je zaintrigirala serija „Na slovo na slovo“. Uprkos neverovatnom izboru od preko 15 000 sati domaćih i stranih hit serija i filmova, ova serija sa primesama komedije i drame osvojila je simpatije publike, ali i Emi nagradu, koji je još jedan dokaz da je publika prepoznala pravi kvalitet.

Glavnu junakinju Keti Džejmson, tumači američka glumica Lora Lini, najpoznatija po filmovima “Kongo”, “Trumanov šou”, “Mistična reka”, a ostvarila je i značajne uloge u pozorištu i na televiziji. Dobitnica dva Zlatna globusa i tri puta nominovana za prestižnu nagradu “Oskar”. U seriji “Na slovo, na slovo , koja je emitovana od 2010. do 2013. godine, Kejti Džejmson je nastavnica, povučena žena iz predgrađa, kojoj je dijagnostifikovan melanom. Informacija takvog tipa nikada nikoga ne može da ostavi ravnodušnim. Momenat kada je jasno da više ništa u životu nije isto. Zato je Kejt odlučila da ovo saznanje iskoristi kako bi jednom u životu uradila ono što nikada nije. Ona po prvi put uzima život u svoje ruke i počinje da živi punim plućima – tako što nalazi novu slobodu da se izrazi. 

Lora Lini, nakon završetka serije “Na slovo, na slovo” uspela je da i svoj život oplemeni na nov i predivan način. Ona je početkom 2014. godine uspela da se ostvari u ulozi majke u četrdesetdevetoj godini života. Dečak, koji je dobio ime Benet Armisted, prvo je dete Lore i njenog supruga Marka Šauera, a javnost nije znala za glumičinu trudnoću.

Seriju “Na slovo na slovo” možete gledati na Apollon platformi, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Apollon je jedini domaći servis koji nudi preko 15 000 sati najkvalitetnijih domaćih, stranih i dokumentarnih ostvarenja, a sjajna stvar što je prvih mesec dana potpuno besplatan. Iskoristite svoji priliku i ovog leta uživajte u Apollonu i bleji. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Autor: S.P.

#Apollon

#Apollon bog kućne zabave

#Apollon i bleja

#Na slovo na slovo

#platforma Apollon

#serija