AKTUELNO

Baš on će pomoći Željku da svoju ideju izvede do perfekcije.

Prvomajski praznici rezervisani su za odmor i opuštanje. Ipak, Željko Mitrović - vlasnik Pink Media Group, neradne dane ne shvata olako. Čovek koji iza sebe ima zavidnu medijsku imperiju, odlučio je da ipak ne časi časa i da svoje slobodno vreme iskoristi najbolje moguće, uz osobu kojoj veruje da može da isprati njegov kreativni i poslovni tempo.

Mladi i i uspešni inženjer, Željkov prvi čovek Pinkovog razvojno - istraživačkog centra (PR-DC) Miloš Petrašinović, danas je sa Mitrovićem razvijao ozbiljan plan, a Željko je poželeo da o tome izvesti svoje mnogobrojne Instagram pratioce:

"Sa Milošem Petrašinovićem, glavnim inženjerom Pinkovog istraživačko-razvojnog centra, u Maderi pravim plan najluđeg stejdža na svetu za moj Teatar Odeon, sa čak 7 rotacionih površina i 5 hidraulučnih platformi! P.S. Ispisah tekst za moju prvu predstavu “Lucifer za tačno 6 dana, isto kao Ćale onomad!"

Mitrović je početkom aprila ove godine obelodanio da su počeli radovi na njegovom digitalnom pozorištu, specijalizovanom za mjuzikle, koji pravi u Beogradu. Sem toga - pre samo pet dana je izjavio da je u toku kreativnog procesa pisanja njegovog pozorišnog i filmskog prvenca "Lucifer". Tekst je, kako Mitrović navodi završen, a sada očekujemo i realizaciju najneverovatnijeg stejdža na svetu koja su ova dva briljantna uma osmislila za Teatar Odeon.

Autor: S.P.

#Lucifer

#Miloš Petrašinović

#Odeon

#PR-DC

#Pink Media Group

#Pinkov razvojni i istraživački centar

#Željko Mitrović