AKTUELNO

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmejati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvajila je na hiljade srca širom regiona, a na radost publike stižu i novi termini ove kultne komedije.

Poznato je da se karte u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodaju “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.

Foto: Promo

Za 3 godine izvođenja, Dragan Marinković Maca je napunio brojne dvorane širom regiona, ali i danas se traži karta više. Pink.rs vam otkriva gde i kada možete pogledati čuvenu predstavu i nasmejati se iz duše:

28.04. Kulturni centar Niš 20.00 h

29. 04. Narodno pozorište Užice 20.00 h

10.05. BKC Tuzla 20.00 h

11.05. BKC Sarajevo 20.00 h

12.05. H.D. Herceg Stjepan Kosača 20.00 h

13.05. Wilhelmsburg 20.00 h

15.05. Beč 20.00 h

17. 05. Podgorica Astoria Montenegro 20.00 h

19.05 Novi Sad Gimnazija “Laza Kostić” pozorišna sala 20.00 h

Brojna publika uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sledeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Foto: Promo

Marinković ističe da predstava oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo.

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmejati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Promo

Nema sumnje da će se publika širom regiona, ali i šire, ludo zabavljati tokom praznične turneje!

Autor: M.M.