AKTUELNO

Sandra Menadžerka i Ema Radujko bile su gošće najneverovatnijeg jutarnjeg programa.

Sredina aprila meseca nešto se i nije previše otvorila za fantastično vreme. I dalje nam treba nešto da nas ugreje i izvuče iz kreveta bez da se mnogo bunimo. Zato, sva sreća imamo RED TV i apsolutno najneverovatniju jutarnju emisiju "Ne gledam ti ja to". I naravno čuvenu četvorku + Sofi koji daju sve od sebe da nam sam start dana počne baš kako treba.

Gosti današnje emisije bile su Sandra Šaša iliti u gradu poznatija kao Sandra Menadžerka i Ema Radujko - Tik-Tok zvezda, a uskoro i pevačica.Njih su na RED TVu, u emisiji "Ne gledam ti ja to" ugostili Bora Santana, Filip Đukić, Jelena Pešić, Milica Kemez i sada već nezaobilazna Sofi.

Foto: Foto/RED TV

Sandra Menadžerka, iskusna je u svom poslu i prepoznala je potencijal u Emi Radujko i sada planira da sa njom izgradi ogromnu muzicku karijeru. Ono što publika može da očekuje je jedan svetski stil koji i dalje nije viđen. Prvi spot svakako će biti intrigantan i nesvakidašnji, jer Ema voli da provocira i da pokaže ono što drugi ne smeju. Sandra je kao menadžerka, kaže, posvećena svakom posebno, i uvek nađe vreme za svakog izvođača i svaki projekat. Ona učestvuje u stvaralačkom delu svojih artista, kao i u organizaciji spotova (kreativna direkcija). Sa Emom prelazi i sve životne i poslovne teme i smatra da Ema jeste mlada, ali i da je vrlo zrela. Svesna je šta je potrebno u šou biznisu da bi se privukla pažnja, a da u isto vreme ostaneš dosledan sebi i ne otkrivaš previše svoju privatnost. Ema Radujko se dopala Sandri jer se energetski poklapaju, i veruje da je baš to i razlog zašto mnogi kažu da Ema podseća na Teodoru Džehverović. Ema je uvek bila okružena starijim generacijama i zbog toga je zaista teško poverovati da ima samo 16 godina. Dugo trenira ples i došla je do tog nivoa da sama smišlja koreografije. Na Instagramu i Tik-Toku nije otkrivala svoj talenat za pevanje, zato smo svi spremni da premijerno saznamo šta Ema ima da nam ponudi u domenu muzike - što je Sandra prepoznala kao vanredni talenat.

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Ema Radujko

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Sandra Menadžerka