AKTUELNO

Sve što vas je zanimalo vezano za aktuelna dešavanja u životu lepe voditeljke - mi smo pitali.

Istina je. Brujao je Balkan - lepa Jelena se udaje! Četvrti april ove godine ostao je upamćen po velelepnoj svadbi Jelene Pešić i Mladena Vuletića. Ono što je takođe istina je da su sjajnom organizacijom i dobrim provodom na svadbi zadali zadatak domaćim javnim ličnostima, te će biti interesantno videti ko i da li može da im parira ili ih nadmaši.

Devojka koja se svojim učešćem izdvojila u "Zadruzi 3" - najgledanijem rijaliti formatu u regionu, pokazala je određene kvalitete i bez ikakvog problema uplovila u voditeljske vode na RED TVu. Njeni voditeljski počeci bili su u emisiji "Pitam za druga" - uz Anu Radulović, Kendija i Pandu, da bi sada vać četiri meseca uspešno uz Milicu Kemez, Boru Santanu i Filipa Đukića vodila najluđi jutarnji program "Ne gledam ti ja to".

Foto: Privatna arhiva

Ali to već sve znamo. Ono što vas i nas zanima je Jelenin ličniji doživljaj venčanja, odnosa sa Mladenom i njihovih planova, te se nismo libili da poturimo Filipa Đukića da to i saznamo.

"Kakvi su Mladenovi i tvoji utisci nakon venčanja? Kako se osećaš sada, kao gospođa Vuletić?" "Naši utisci su takvi da smo rekli da više nikad nećemo da pravimo svadbu. Svi su nam javili da im je bilo prelepo. Odlično se osećam kao gospođa Vuletić."

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

* jeste, Jelena je sada Jelena Vuletić...ali je mi i dalje (u ovom slučaju) zbog prepoznatljivosti zovemo Pešić. Jeca nam, nadam se neće zameriti...a i treba i publici malo vremena da se navikne.

"Čime te je Mladen osvojio?" "Iskreno, ne znam... Kad je on počeo da mi se udvara, ja sam mu prvo rekla: Hajde da se družimo! Ahahhahaha!! On se mnogo lepo ponaša prema ženama, prema majci, prema sestri... Sa svojim sam fanom, to je to."

Foto: Privatna arhiva

"Koji je bio odlučujući trenutak kada si znala da je Mladen pravi čovek za tebe?" "E sad odlučujući trenutak....Skontala sam da želim da se viđam sa njim, a prvi put sam pomislila kad smo se poljubili - Jao da l mi ovo treba!? Onda sam želela opet da se vidim sa njim i opet i opet i opet! On je od prvog trenutka govorio da sam ja žena njegovog života."
"Koje osobine najviše voliš kod Mladena, a koje najmanje?" "Volim što je posvećen meni, što je pažljiv, što je zainteresovan, odgovoran, što me sluša... Ne volim što je nekad brzoplet."

Foto: Privatna arhiva

"Da li već imate spremno ime za devojčicu koju očekujete ili su pregovori još u toku?" "Jedino ime koje mi se sviđa je Mila, ali meni se više sviđaju muška imena, kao Vanja na primer.."
"Da ti je neko rekao kako ćeš upoznati čoveka svojih snova - da li bi mogla da poveruješ u to?" "Kad sam počela vezu sa Mladenom, odmah sam znala da ćemo se uzeti, da se nećemo rastati. I to su mi svi govorili od prvog dana kada smo zajedno, ali ne - ne bih poverovala da mi je neko pričao kako ćemo se upoznati."

Foto: Privatna arhiva

"Obzirom da si u drugom stanju, da li ste Mladen i ti planirali medeni mesec, i ako jeste - koju destinaciju ste izabrali? "Medeni mesec...Mnogo se plašim aviona, a želela bih da idemo u Kankun. Ipak sačekaćemo do kraja juna, videćemo gde ćemo ići. Na letovanje negde sigurno."
"Šta bi poručila devojkama koje žele ljubavnu priču kao što je tvoja?" "Devojkama bih savetovala da prvenstveno moraju da pronađu svoju srodnu dušu. To je jedini pravi put ka ljubavnoj priči sa srećnim krajem - odnosno novim dobrim početkom." - zaključila je Jelena.

Foto: Privatna arhiva

Jeleni i Mladenu želimo svu sreću u novom poglavlju njihove ljubavi i da svojim primerom pokažu kako čiste emocije mogu da rezultiraju divnim odnosom i krunom njihove ljubavi - ćerkicom koju svi željno iščekujemo.

Foto: RED Tv

Autor: S.P.

#Jelena Pešić

#Jelena Vuletić

#Mladen Vuletić

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv