AKTUELNO

Evo i šta mu je bila inspiracija.

Navikli smo da za čoveka kao što je Željko Mitrović klasični vikendi ne postoje. Obzirom da je biznismen kreativnog uma, ovog vikenda sa svojim vernim pratiocima podelio je projekat koji je u povoju, a koji mu je veoma važan.

“Poceli su radovi na mom digitalnom pozorištu, specijalizovanom za mjuzikle, koje pravim u Beogradu, biće u svakakom smislu savršeno! Hidrauličnom automatizacijom, digitalizacijom i hologramskom podrškom biće značajno ispred svakog postojećeg na Brodveju! Otvaranje 21.oktobra.” – rekao je Željko.

A sutradan se nadovezao i objasnio šta mu je bila inspiracija.

“Tacno pre 10 godina u Londonu, i to na predstavi Daddy Cool , doneo sam odluku o pravljenju nekoliko pozorista specijalizovanih za mjuzikle u Beogradu, tako da ce treca premijera u mom Teatru Odeon svakako biti Daddy Cool! Kasnim 10 godina, ali stizem! Otvaranje 21. oktobra!”

Pozorište budućnosti, svojim postojanjem preti da sa sobom donese veliki kulturni pomak, ali i da pozicionira Beograd na zavidno mesto kada je moderna umetnost u pitanju. Mjuzikl kao najzahtevniji i najizazovniji pozorišni žanr biće predstavljen publici na najvelepniji način kakav region još nije video.

Autor: S.P.

#Mjuzikl

#Pink Media Group

#Pozorište

#Željko Mitrović