AKTUELNO

Ekipa emisije "Whatzuuuuup" pravovremeno izveštava sa najznačajnijih dešavanja u gradu.

Emisija "Whatzuuuuup" o poznatima na RED TVu trudi se da uvek bude na pravom mestu u pravo vreme i da gledaoce pravovremeno izvesti o najaktuelnijim dešavanjima u našoj prestonici, koja uvek ima nešto novo da ponudi. Voditelj Ilija Božinović predstavio je prvi akustični koncert grupe "Negativ" koji se dogodio nakon 23 godine njihovog postojanja. Za kamere "Whatzuuuuup"-a glumac Viktor Savić govorio je o predstavi "Boing boing" Marka Kamoletija - hit komediji, a naravno tu su bile i neizostavne najaktuelnije vesti sa društvenih mreža i portala.

Ivana Peters, jedan od najboljih i najupečatljivijih pop-rok vokala sa naših prostora, ekipi emisije "Whatzuuuuup" otkrila je da "Negativ" nije planirao da održi unplugged koncert koji će trajati neverovatnih dva sata, ali da je energija publike bila toliko magično nestvarna da prosto umor, alergije nisu imali šanse naspram onoga što im je publika nakon toliko dugačkog vremena nesviranja dala. Želja sa obe strane je bila prevelika. "Negativ" je predstavio publici novu pesmu "Oduvek, zauvek" . Ivana je priznala da su im u nekom momentu zasmetale stolice i da su poželeli da đuskaju, ali koncept koncerta je takav i nije žestoka svirka, na kakvu smo navikli - što nije zasmetalo sjajnom doživljaju. Svakako će unplugged kao takav od sada uzeti u obzir i nije isključeno da će se "Negativ" predstavljati publici, pored žestoke svirke i u ovom izdanju. Ivana i "Negativ" 30. juna nastupaće na Arsenal Festu, a Ivana je najavila opasnu svirku koja preti da oduva sve.

Foto: Instagram.com/ivanapeters

Glumac Viktor Savić govorio je o brzoj komediji "Boing boing", zašto mu je draži rad u pozorištu i kakav odnos ima sa kolegama.

Voditelj Ilija Božinović podelio je sa gledaocima emisije "Whatzuuuuup" neizostavne najaktuelnije vesti sa društvenih mreža i portala. Saznali smo šta ima novo u životu glumice Ešli Tisdejl, pevačice Britni Spirs i folk zvezde Marine Visković.

Za navažnija gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije novih pesama i albuma, nova gotivna mesta u gradu i razgovore sa regionalnim zvezdama – možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ koju svakog radnog dana u 12 časova i 14:30 časova, kao i vikendom od 10 časova i 14:30 časova vode Lana Antić, Helena Košutić i Ilija Božinović na RED TVu. A za slučaj da ste propustili ovu „Whatzuuuuup“ emisiju pogledajte na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.

#Ilija Božinović

#Ivana Peters

#Negativ

#Red Tv

#Viktor Savić

#Whatzuuuuup