AKTUELNO

I sa Kristijanom Golubovićem puca na prvo mesto.

Na polovini smo ove radne nedelje, vremenski uslovi su ispod naših očekivanja za mart mesec, ali zato imamo RED TV i emisiju "Ne gledam ti ja to" koja nam sa uspehom ulepšava svako jutro, već tri meseca. Tokom neverovatnih pet sati živog programa - gde naši voditelji kroz smeh, ozbiljno-neozbiljne teme, neizostavnu "Zadrugu" i fenomenalne goste koji odluče da porane baš zbog RED TV publike, znaju da sive dane pretvore u sunčane.

Ovog jutra u emisiji "Ne gledam ti ja to" , Milica Kemez, Jelena Pešić i Filip Đukić ugostili su Nemanju Đerića - Đexona - muzičara i nekadašnjeg stanovnika velelepnog imanja u Šimanovcima, Jovana Jankovića - Coju - muzičara i Aleksandara Matića, doktora medicine - nutricionistu.

Foto: RED Tv

Đekson i Coja predstavili su svoju novu pesmu pod nazivom "Dođi tati". Pesma se nalazi na šesnaestom mestu u domaćem Youtube trendingu i iako je izašla pre samo tri dana, napravila je veliki bum i odlično se plasirala. U spotu se pojavljuju Filip Đukić i Kristijan Golubović i sigurni smo da je njihovo pojavljivanje donelo dodatne preglede, ali i da ima potencijal da se nađe u prva tri, ako ne čak i na prvom. Pesma "Dođu tati" postoji još od 2019. godine, ali su se tek skoro pozabavili njom i poptuno izmenili aranžman. Coja je napisao pesmu "La Majami" za MC Stojana - koja je 2018. godine bila potpuni hit, a njena popularnost ni u novoj 2022. godini ne opada. "La Majami" nije jedina numera koju je Coja napisao za MC Stojana, a sarađivao je i sa Devitom. Što se njegovog kreativnog procesa tiče - nekada prvo dobiju muziku, a nekada prvo nastane tekst i jednako se dobro snalazi u oba slučaja. Na pitanje da li će da čestita rođendan Janjušu (12. marta), Djexon je rekao da je u grupi "Janjuševe kraljice", tako da će se taj datum proslaviti prigodno u krugu te male internet zajednice.

Milica je postavila pitanje Đeksonu da li je u predhodnim "Zadrugama" podržavao nekog od njih,a Đekson je priznao da jeste, nju i Boru ali sa dozom blama, jer je njihov odnos bio dosta turbulentan. Coja je bio u početku Dekijevac, jer se poistovetio sa njim. Kasnije, kada se Dejan pomirio sa Dalilom, prestao je da ga podržava, a sada mu je opet drag.

Nastavite da gledate najneverovatniji jutarnji program "Ne gledam ti ja to" na RED TVu, svakog radnog dana od 7 do 12 časova i uživajte u najneverovatnijim pričama i još boljim gostima koji žele da vam svako jutro počne na najzabavniji način.

Autor: S.P.

#Coja

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Zadruga

#Đekson