AKTUELNO

Ne može biti ukusnije.

Dočekao nas je još jedan razigran, ali i ukusan petak na RED TVu uz najneverovatniji jutarnji program pod nazivom "Ne gledam ti ja to".Naši dragi voditelji su se pripremali za vikend bez Bore, pa su u studiju bili Filip Đukić, Milica Kemez, Jelena Pešić, i Stefan Savin koji su ugostili Bogdana Đorđevića -tatoo artista i stručnjak za NFT i Tadiju Gojkovića, takođe tatoo artista.

Stefan Savin obično je na ulicama grada Beograda, ali se ovog jutra pridružio kolegama u studiju Red TVa, jer je ima važan zadatak koga se sa puno ljubavi i truda latio. Stefan umesto ulica grada danas je izabrao studio - kako bi napravio rošendansku tortu za svog tatu.

Filip Đukić je pored torte želeo i nešto slano za doručak, pa je Milica Kemez zavladala kuhinjom, i improvizovala doručak za svoje kolege. Drugoplasirana finalistkinja "Zadruge 4" pripremala je pica tortilje. Za to joj je bilo potrebno nekoliko gotovih tortilja, jaja, pečenica i trapist, kao i malo soka od paradajza. Sve je lepo začinila origanom. I svi su bili zadovoljni, a Filip je tražio repete.

Foto: RED Tv

Šporet je zatim preuzeo Savin. Za vreme njegovih kulinarskih čarolija imao je i podršku publike, koja se javljala telefonom. Mnoge majke su poželele baš Savina za zeta. Spremanje brze torte od piškota, voća, pavlake i šlaga se odužilo, ali je Savin ipak uspeo do kraja emisije da završi slatkiš. Niko nije probao tortu, jer je on pobegao na ulice grada.

Autor: S.P.

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Stefan Savin