AKTUELNO

Tamara Drača otkrila je šta je razgovarala sa Dalilinim ocem.

Potrebno vam je razbuđivanje koje će sto posto upaliti? Ali ne samo da vas razbudi, već i da vas zadrži budnim!? Ne brinite, na RED TVu uz najluđi jutarnji program „Ne gledam ti ja to" – definitivno ste na pravom mestu. Neverovatnih pet sati komentarisanja najgledanijeg rijaliti formata na ovim prostorima „Zadruge 5“, simpatična međusobna interakcija voditeljskih parova, zanimljivi gosti i aktuelnosti koje ne možemo i ne želimo da izbegnemo, čine da vaša jutra budu ispunjena najboljom zabavom.

Četverac je ovog jutra bio na okupu. Jelena Pešić, Milica Kemez, Filip Đukić i Bora Santana ugostili su Marka Nikolića – boksera, Sašu Belića – stripera, Mister Miksa\Gorana Jovanova – stripera i Tamaru Draču, novinarku Informera.

Novinarka Informera, Tamara Drača u emisiji "Ne gledam ti ja to", objasnila je kako novinari koji prate najgledaniji format u regionu “Zadruga 5” moraju uvek da budu u toku, jer se situacija menja iz časa u čas. Čuveni trojac koji uzdrmava Balkan – nekadašnji bračni par Dragojević, Dalila i Dejan i Filip Car najčešće pune novinske strane. Pored čuvenog trougla tu su i Nenad Aleksić – Ša i Tara Simonov koji svakako imaju buran odnos. Tamara veruje da je Ša iskreno zaljubljen u Taru i da uprkos sveme veruje u tu ljubav, a da je Tara ipak mlada devojka koja nije dovoljno zrela za vid odnosa na kom Ša insistira. Da koristi situaciju i da nije iskrena.Ljude intrigira i odnos između Dejana i Aleks, pogotovo što je noćas nakon žurke na velelepnom imanju došlo do poljupca za koji su se svi pitali kada će se i da li će se zaista desiti.

Foto: Printscreen/RED TV

Tamara se vratila na priču o Dalili i rekla je da je u kontaktu sa njenim ocem Husom i da je čovek ogorčen na Dalilu. Da ne odobrava celu situaciju i da se nada da će ipak na kraju se ona i Dejan pomiriti. Tamarino mišljenje koje je podelila sa gledaocima RED TVa je da se Dalila plaši osude naroda i da bi je rado pitala koliko košta njen obraz i kako je uopšte oprostila Caru posle pljuvanja, teških reči i svega što se desilo u njihovom odnosu i veruje da je Dalila Dragojević osoba koja je obeležila ovu sezonu “Zadruge”.

Ona veruje da u “Zadruzi 5” nema iskrenih emocija, i da su iskrene ljubavi neponovljive poput one koju su imaju Maja i Alen, ali i one koju su imali Milica i Bora.

Foto: Printscreen/RED TV

Svakog radnog dana od 7 do 12 časova na RED TVu pratite neponovljivi jutarnji program “Ne gledam ti ja to”. Jedinu emisiju koja će vas svakako držati budnim.

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Informer

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Tamara Drača

#Zadruga 5