AKTUELNO

FILMSKA ZABAVA ZA RODITELJE I DECU UZ ANIMIRANU AVANTURU KOJA UVELIKO KUPI SIMPATIJE NAJMLAĐIH „ENKANTO: MAGIČNI SVET“, „ MOJE SLATKO ČUDOVIŠTE“, "FABRIKU SNOVA", ALI I STARE HITOVE ZA ONE KOJI SU PROPUSTILI "PORODICA ADAMS" I "NEPOPRAVLJIVI RON".

Decembarski "Porodični vikend" u Kombank dvorani biće održan u subotu i nedelju 04. i 05. decembra, u okviru koga će mališani sa svojim drugarima i roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj avanturi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma.

Foto: Promo/Kombank dvorana

Na velikom platnu publiku očekuje magična avantura ENKANTO MAGIČNI SVET, ništa manje čudesne animacije za decu FABRIKA SNOVA I MOJE SLATKO ČUDOVIŠTE, ali i neponovljivi NEPOPRAVLJIVI RON I PORODICA ADAMS za one koji su propustili da odgledaju ova dva ostvarenja koja već mesecima krase platno bioskopa.

Istovremeno, svi posetioci imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice. Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

O FILMU ENKANTO

Foto: Promo/Kombank dvorana

Čuveni Dizni Studio 25. novembra objavio je svoju jubilarnu 60. animaciju i time potvrdi da iz čarolije zvane Dizni dolaze samo najkvalitetniji crtaći za decu i najmlađe. Ovaj jubilej je u duhu Kolumbije gledaoce upoznaje sa velikom porodicom koja ima magične sposobnosti.

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Na čelu porodice Madrigal je abuelita, baka, iza čijeg glasa stoji poznata glumica Zlata Numanagić koja je o svojoj ulozi kroz šalu rekla da je „taman za njen uzrast“, kao i to da je očekivala da će joj takve uloge stići sada, te ne krije oduševljenje.

Foto: Promo/Kombank dvorana

Pored Zlate Numanagić, u animaciji „Enkanto: magični svet“ glasove pozajmljuju i Leontina Pat, Isak Šabanović, Đurđina Radić Điks, Ana Vučić i mnogi drugi.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE A REZERVACIJE NA Kombank Dvorana - Repertoar

#Kombank dvorana