AKTUELNO

Svetom je odjeknula vest da je čuveni glumac Džon Džejms doživeo nezgodu u glavnom gradu Srbije. Sve se desilo tokom proslave kada je udario glavom u vrata.

Udarac je bio tačno u venu, što je prouzrokovalo obilno krvarenje. Govoreći ekskluzivno za "Nacionalni dnevnik" TV Pink Džejms ističe da ga je dočekalo predivno i profesionalno medicinsko osoblje u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Dolazim sa krvavom glavom kao stari, pijani čovek i govorim menadžeru hotela: "Pođi sa mnom, pođi sa mnom", on me je brzo odvezao do bolnice. Ne želite da idete u Hitnu pomoć u stranoj državi, pogovotovu subotom uveče, oni su bili veoma zauzeti, ali su reagovali izvanredno i odlično su se starali o meni dok sam bio tamo - kaže Džejms za Pink.

Holivudska zvezda i pevač opere koji je tumačio lik Džefa Kolbija u čuvenoj seriji "Dinastija", prvi put je u poseti Beogradu. Pored gostoprimstva, ističe da mu se dopada istorija prestonice Srbije, kao i domaći specijaliteti.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam u Poljskoj, Italiji, Turskoj... Ovo je poseban grad, sviđa mi se istorija ovog grada. Imate veoma bogatu istoriju. Ljudi su prelepi. Moram da kažem da nigde nisam video nasmejanije ljude koji su toliko radi da pomognu. Kada se vratim, moram hitno na dijetu, zbog ovoliko dobre hrane koju sam probao - govori Džejms.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznati glumac koji igra predsednika Amerike u novom filmu, ne krije da strahuje od Bajdenove reakcije, kao i da je ta uloga bila zahtevna.

Da, bio sam nervozan. On je predsednik i najmoćniji čovek na svetu i to je moja uloga. Morao sam da naučim hod, manire, zbog svega toga bio sam dosta pod stresom, tačnije, još uvek sam - istakao je čuveni glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što je došao u Srbiju, čuo je da se od ponedeljka do četvrtka na TV Pink od 21 sat emituje domaća verzija serije "Dinastija", a sada je podsetio zbog čega ova serija okupira pažnju gledalaca širom sveta.

Dinastija nastavlja da živi širom sveta. Nisam siguran kako, ali ovo je kultna serija zbog prvog gej lika i prve imućne crnkinje - kaže Džejms.

Autor: S. K.