AKTUELNO

Najperspetivniji glumac današnjice otkriva svoj domaći favorit.

Miljenik filmske i pozorišne publike, mladi i talentovani glumac Milan Marić, otrio nam je svoj omiljeni domaći film. U pitanju je kultni film „Lepota poroka“ režisera i scenariste Živka Nikolića, u kom je glavne uloge poverio iskusnoj glumačkoj ekipi - Miri Furlan, Mimi Karadžiću i Petru Božoviću.

Ovaj provokativni naslov sa humorističkom notom govori o surovosti života u crnogorskom kršu, patrijarhalnim pravilima i modelima ponašanja, ali i o odnosu prema ženama. Mira Furlan je za ovo ostvarenje dobila “Zlatnu arenu” u Puli.

Trenutno Milan Marić je u žiži interesovanja i potpuno je opravdao zvanje najperspektivnijeg i najpopularnijeg glumca mlađe generacije. Njegovo maestralno izvođenje Tome Zdravkovića u najnovijem domaćem filmu “Toma” probudio je sentiment u mnogima, kao i potpuno oduševljenje. Zašto je Milan odabrao baš ovaj film kao omiljeni saznajte već danas, preuzmiteApollon OVDE , i pogledajte film ¨Lepota poroka¨ali i mnoge druge kultne filmove, u visokoj rezoluciji bez reklama. U Apollonu možete uživati preko kompijutera, telefona, tableta i Smart televizora.

Autor: S.P.

#Apollon

#Apollon bog kućne zabave

#Apollon movies

#Lepota poroka

#Milan Marić

#domaći film

#platforma Apollon