AKTUELNO

Čuveni glumac i producent Nikola Pejaković Kolja kaže da će rado pomoći Biljani Čekić i držati joj besplatne časove glume. Pejaković obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da mala heroina odneguje svoj talenat.

"Bilo bi mi drago da Biljanu podučavam glumi u Banjaluci. Slobodno prosledite moj broj telefona njenom ocu. Neka me kontaktira, pa ćemo se dogovoriti oko svega. Vrlo rado ću joj pomoći šta god budem mogao", rekao je Pejaković. 

Foto: TV Vesti

I njegov kolega Jovo Maksić, koji sa Biljanom igra u filmu "Dara iz Jasenovca", budi se da pomogne glumici u ostvarenju snova. 

"Založiću se da Bilji nađemo najbolju školu glume u Banjalici. U ovom gradu žive sjajni glumci si sigurno će joj pomoći. Svi mi smo u kontaktu i učinićemo sve da ova talentovana devojčica ostvari svoje snove", priča Jovo. 

Biljana može da računa i na pomoć glumca Zlatana Vidovića, koji u istorijskoj drami režisera Predraga Gage Antonijevićeva igra Darinog oca Mileta Ilića. 

Foto: TV Vesti

"U Banjalicu postoji Gradsko pozorište "Jazavac", koje ima sjajnu školu glume! Pričaću sa njima da obezbedimo Bilji besplatne časove, a i ja sam tu za svaku pomoć", poručuje Vidović.