AKTUELNO

Glumica Milena Radulović našla se u žiži javnosti nakon što je optužila svog nekadašnjeg profesora glume Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje. Nakon Milene, javile su se i druge devojke sa sličnom pričom, a ona je postala simbol hrabrosti.

Ovaj dan veoma je važan u životu Milene Radulović i to zbog lepog povoda. Naime, Milena je rođena 29. januara 1995. godine, a u proteklim danima isplivali su i razni detalji iz njenog privatnog života. Među njima je i onaj da je odrasla u domu pevačice Nade Obrić, kod koje je često dolazila kao devojčica.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Od šestog razreda išla kod Mike u školu!

Milena Radulović bila je član škole Mike Aleksića od šestog razreda, pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a po završetku školovanja upisala je FDU. Diplomirala je 2017. godine sa najboljim prosekom 9,46 u klasi Biljane Mašić, inače Mikine žene.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je svoju prvu ulogu dobila nakon prve godine studiranja u jednoj TV seriji, a po završetku studija igrala je i u filmu "Patuljci sa naslovnih strana", kao i u nekoliko serija među kojima je i "Državni službenik". Veliku pažnju na sebe skrenula je i ulogom u filmu "Balkanska međa".

Autor: S. K.