AKTUELNO

NA REPERTOARU NAJNOVIJA FILMSKA OSTVARENJA : SEĆANJA IZ ITALIJE SA ČUVENIM LIJAMOM NISONOM I NJEGOVIM SINOM MAJKLOM RIČARDSONOM; FANTAZIJA ZA CELU PORODICU "BEŠE JEDNOM" SA ANĐELINOM DŽOLI, ALI I "ČUDESNA ŽENA 1984. "AUTORKE PETI DŽENKINS - NASTAVAK FILMA IZ 2017.

Bioskop kao trenutno najbezbednije mesto zabave, neometano nastavlja rad i tokom božićnih praznika uz poštovanje svih epidemioloških mera, a ljubitelje kinematografije na velikom platnu Kombank Dvorane očekuju i najsvežija ostvarenja, kojima zvanično započinje i nova filmska godina. Radno vreme bioskopa na Badnji dan - 06.01. je od 10 -18h, dok će bioskop za Božić 07.01. biti otvoren od 15 -21h.

Foto: Promo

Od Božića filmski repertoar počinje da krasi i najnovije debitantsko ostvarenje reditelja Džejmsa Darsija "Sećanja iz Italije" sa svetski poznatim Lijamom Nisonom i Majklom Ričardsonom u glavnim ulogama. Interesantno je da svoju bolnu životnu priču, Nison i njegov sin Majkl prenose na bioskopsko platno. Drama sa elementima komedije vodi nas kroz predele Toskane gde problematični sin Džek insistira da otac udovac proda porodičnu vilu. Putovanje postaje idealna prilika da porade na svom porodičnom odnosu.

Na velikom platnu je od prvog vikenda Nove godine i avanturistička fantazija" Beše jednom" sa Anđelinom Džoli - od rediteljke Brende Čepman koja potpisuje i film "Hrabra Merida, dok će ljubitelji fantastične akcije moći će da uživaju i u nastavku filma iz 2017. godine - "Čudesna žena 1984" rediteljke Peti Dženkins, koja je te godine "napravila" najprofitabilniji film u istoriji filmske industrije koji potpisuje žena reditelj,

Foto: Promo

Najmlađima će na raspolaganju biti i Fantastični povratak u OZ, kao i Lesi se vraća kući, a na repertoaru je još od oktobra i domaći film "Vikend sa ćaletom" koji je zabeležio enormnu gledanost među domaćom publikom.

#Kombank dvorana