AKTUELNO

Bend „Ana & The Changes“ će 20. novembra u Velikoj sali Doma omladine Beograda održati jedini koncert ove godine.

Pre godinu dana bend je, upravo u Domu omladine, predstavio poslednji album „Differences“ i planirali su brojne promotivne koncerte u zemlji i regionu, ali pandemija ih je sprečila, tako da je ovo prvi i poslednji koncert u ovoj godini. Posle duge pauze ovaj koncert je za bend poseban izazov i nastupiće sa velikom energijom, osećanjima i novim idejama. Sviraće pesme sa studijskih albuma “Sketches Of Belonging” i “Differences”, a specijalna gošća će biti fantastična flautistkinja Milena Jančurić.

Tokom godine i izolacije Ana je svirala na brojnim online koncertima, a tokom leta je nastupala u klubovima sama ili sa Milenom, kada su i započele intenzivniju saradnju. Milena Jančurić je flautistkinja iz Novog Sada, koja se školovala na FMU u Beogradu, ali i na Berklee College of Music u Bostonu. Njen profesionalni rad je impresivan, kao i spisak muzičara sa kojima je sarađivala, a Ana i Milena su napisale i izvele pesmu „Košuta“ za upravo objavljenu kompilaciju „Klavirsko nebo #3“.

Foto: Promo

„Ana & The Changes“ su tokom 2020. godine objavili i album "Differences Live" sa prošlogodišnjeg koncerta u Amerikani, a Ana Ćurčin ovu godinu završava specijalnimm izdanjem albuma primenjene muzike "Scene" koji je od 10. novembra dostupan na svim digitalnim platformama.

Ana Ćurčin je u konstantnoj potrazi za savršenom pesmom, idealnim akordom i pravim osećanjem, pa je, sa svojim bendom, rado prihvatila poziv Doma omladine Beograda da nastupe u punom sastavu. Ovaj koncert je još jedna potvrda posebne veze koju ova izuzetna umetnica ima sa najpopularnijim beogradskim kulturnim centrom. Od početka svoje muzičke karijere Ana je imala punu podršku Doma omladine Beograda, gde je održala svoj prvi samostalni koncert i nastupala u festivalskim programima sarađujući sa drugim kolegama.

Ulaznice za koncert „Ana & The Changes“, po ceni od 700 dinara, se mogu kupiti na blagajni Doma omladine i preko Tickets.rs mreže, a broj karata je ograničen kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mere.

Dom omladine sprovodi sve mere nadležnih

Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

#ANA & THE CHANGES

#Dom omladine Beograda

#koncert