AKTUELNO

Кrizni štab Narodnog pozorišta u Beogradu, koji zaseda od samog početka pandemije virusa КOVID-19, saopštio je da je zaključno sa današnjim danom na korona virus pozitivno 21 lice od preko 700 zaposlenih i honorarnih saradnika.

Kako se navodi u saopštenju Narodnog pozorišta predstave drame, opere i baleta, kao i koncerti u Narodnom pozorištu u Beogradu za mesec novembar izvodiće se prema postojećem repertoaru prateći trenutnu epidemiološku situaciju u Narodnom pozorištu u Beogradu i u Srbiji.

"Podsećamo da pozorišna publika spada u najdisciplinovanije slojeve našeg društva, a odlukom Кriznog štaba Narodnog pozorišta u Beogradu svi zaposleni tokom svog rada u prostoru Narodnog pozorišta dužni su da nose maske, sem umetnika koji u tom momentu nastupaju", navodi se u saopštenju.

Repertoar ove nedelje uključuje koncert Opere "Viva Pučini", komediju Aleksandra Popovića "Bela kafa", koncert "Viva Mocart" i balet "Hazarski rečnik - lovac na snove", koji će biti izveden u Operi i teatru Madlenianum.

Cena ulaznica za koncert "Viva Pučini" u izvođenju solista Opere i uz klavirsku pratnju, za sredu, 4. novembar u 20.00 sati, na dan izvođena biće umanjena za 50 odsto.

#Narodno pozorište

#koronavirus

#predstave