AKTUELNO

NA REPERTOARU OVE NEDELJE REPRIZE- BOEMSKA RAPSODIJA O FREDIJU MERKJURIJU- FRONTMENU ČUVENIH „THE QUEEN“ I PRIČA O NASTANKU FERARIJA LE MAN: SLAVNA 24 SATA.

PRVI PUT  I POBEDNIK FEST-A I MOJ OFF ONLINE  FESTIVALA - NEVIDLJIVI ŽIVOT, KAO I  ADAPTACIJA DIZNIJEVOG KLASIKA ALADIN IZ 2019. GODINE

U isčekivanju otvaranja vrata bioskopskih sala Kombank Dvorane, filmofili nastavljaju da uživaju uz ostvarenja različitih žanrova pod vedrim nebom i zvezdama, koristeći dane leta i jedinstveni doživljaj gledanja filmova iz svojih automobila. Sjaj Holivuda publika od četvrtka do nedelje, već dva meseca pronalazi u jedinstvenom, prvom na ovim prostorima- Drive in bioskopu na Adi.

Ove nedelje posetioci će zbog velikog interesovanja, čak po drugi put u Drive in bioskopu  moći da se podsete filmskog hita iz 2018. godine, koji je upamćen po enormnoj gledanosti i utisku koji se ne zaboravlja. U pitanju je Boemska rapsodija, biografski  film o životu i karijeri frontmena čuvenog benda The Queen, Fredija Merkjurija koji će biti prikazan u subotu 29.avgusta. U autentičnoj biografskoj priči glavnu ulogu tumači američki glumac Rami Malek, koji je za ulogu slavnog muzičara osvojio Oskar za glavnu mušku ulogu 2019. godine, ali  Zlatni globus iste godine.

Foto: Promo

Beomska rapsodija kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, muzička drama reditelja Dekstera Flečera i Brajana Singera prati meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

Foto: Promo

Istovremeno, dan ranije u petak 28. avgusta biće prikazana još jedna repriza- film koji je zabeležio veliku gledanost u Drive in bioskopu na Adi. Le man: Slavna 24 sata biografska akcija- drama koja opisuje nastanak Ferarija, i u uzbudljivoj priči o automobilima ukršta uloge čuvenog Meta Dejmona i Kristijana Bejla.

U četvrtak 27. avgusta biće premijerno na Adi prikazan i ovogodišnji pobednik FEST-a , brazilska drama Nevidljivi život koja je istovremeno i pobednik prvog online festivala  MOJ OFF, gde je zabeležio najveću gledanost. Film reditelja Karima Anjuza opisuje život nerazdvojnih sestara i uticaj njihovih konzervativnih roditelja na njihove živote.

Foto: Promo

Sa druge strane, za ljubitelje Dizni avantura, biće održana i adaptacija animiranog klasika Aladin u nedelju 30. avgusta s početkom u 21h, koja je prvobitno bila otkazana zbog lošeg vremena.

Podsetimo, dani rezervisani za film u Drive in bioskopu su sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs

U NASTAVKU POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I TREJLER ZA FILM "BOEMSKA RAPSODIJA"

#filmovi

#„DRIVE IN BIOSKOP“ NA ADI