AKTUELNO

IAKO ODLOŽENA ZBOG KIŠE, OVE NEDELJE NA REPERTOARU DOMAĆA KOMEDIJA MRTAV LADAN, ROMANTIČNA DRAMA MALE ŽENE ZASNOVANA NA JEDNOJ OD NAJVOLJENIJIH KNJIGA SVIH VREMENA, ALI I AKCIJE IZ 2020. BLADŠOT I LOŠI MOMCI ZAUVEK.

Ovonedeljni repertoar bioskopa na Adi biće "obojen" različitim žanrovskim bojama i "ozvučen" najraznovrsnijijim tonalitetima- od bisera domaće filmske riznice, zagarantovane petkom, preko drame, do čak dva akciona filma. Iz svojih automobila Beograđani će i ove sedmice moći da neki od zaboravljenih, ili slučajno preskočenih filmskih prilča ili pak onih koje im nikada ne dosade, moći da pogledaju na velikom platnu dimenzija 12 puta 6 metara i 4k projektorom sa 33 hiljade lumena i time se pridruže populaciji svih starosnih dobi koje dva meseca posećuju bioskop na Adi.

Foto: Promo

Publika će ove nedelje 23. avgusta moći da uživa u romantičnoj drami Grete Gervig iz 2019. godine nastaloj po klasiku svetske književnosti romanu Luize Mej Olkot "Male žene - Dobre supruge", koja važi za jednu od najvoljenijih i najčitanijih knjiga svih vremena. Film u kome su glavne protagonistkinje Ema Votson, Saoris Ronan, Timoti Šalamet, ali i Meril Strip u ulozi ujne Marč, dobitnik je i jednog Oskara.

Foto: Promo

Ovo je priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put. Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi I Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe naći svoje mesto pod suncem.

Foto: Promo

Iako je ranije bio planiran, pa odložen zbog vremenskih nepogoda, domaći film Mrtav ladan biće prikazan u petak 21. avgusta u 21h. Čuvena komedija sa elementima drame "Mrtav ladan" reditelja Milorada Milinkovića iz 2002. godine provešće nas kroz neobičan scenario na koji su svojim autentičnim ulogama odgovorili Srđan Todorović, Nenad Jezdić, Nikola Đuričko, Sonja Kolačarić, Tara Manić.

Foto: Promo

Lemi i Kiza su dva brata koji moraju da prebace mrtvog dedu iz Beograda u Vršac, ali pošto su potrošili sav novac, odlučuju da ga transportuju vozom. Oblače dedu i smeštaju ga u kupe , kada i počinje prava i do sada neviđena avantura.

Foto: Promo

Pretposlednju avgustovsku nedelju na Adi obeležiće i dva akciona ostvarenja. Najpre će u četvrtak 20. avgusta biti prikazana akcija Dejva Vilsona iz tekuće godine - Bladšot, dok je subota 22. avgust planirana za Loše momke, akciju sa elementima komedije, takođe iz 2020.godine. Ljubitelje dobrog humora u još jednom filmskom ostvarenju dobro će zasmejati Vil Smit u ulozi policajca, a društvo će mu praviti Martin Lorens u ulozi policajca- pajtosa.

#„DRIVE IN BIOSKOP“ NA ADI