AKTUELNO

Bend Ničim izazvan je, u susret svom najvećem i najlepšem koncertu koji će biti održan 25. aprila u Kombank dvorani, izdao novu pesmu i spot.

“Krhka, a ponosna” je divna ljubavna balada koju, po prvi put kao duet, izvode Boris Bakalov i violinistkinja benda Katarina Stanimirović. Muziku i tekst je napisao Bojan Gluvajić, a producent je i ovoga puta Đani Pervan.

“Naš četvrti studijski album polako dobija svoje obrise. U pauzama koncertnih obaveza smo uspeli da provedemo neko vreme u studiju i spremimo nešto novo za ljubitelje naše muzike. “Krhka, a ponosna” je jedna nežna pesma o muško-ženskim odnosima, koja je u par strofa pokušala da predstavi obe strane tog zapleta”, rekao je Bojan Gluvajić, autor pesme.

“Krhka, a ponosna” je druga pesma koja će se naći na četvrtom albumu, a polovinom aprila će biti objavljena još jedna pesma i spot. Ovaj spot je snimljen u velikoj sali Kombank dvorane i najbolja je pozivnica za brojne fanove, koji će po prvi put prisustvovati koncertu benda Ničim izazvan koji se održava u sali sa mestima za sedenje. Ovaj koncert će biti zaista poseban, jer će se stalnoj postavi benda pridružiti i gudači, duvači i perkusije, tako da će na sceni biti 16 muzičara. U izvođenju ovog broja muzičara sve pesme će dobiti neku novu dimenziju i energiju, tako da bend vredno vežba kako bi svojoj publici ponudili i nešto drugačije.

Karte za najveći i najlepši koncert benda Ničim izazvan se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i na biletarnici Kombank dvorane.

#Ničim izazvan

'