AKTUELNO

Dobitnici MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop-rok scene bend Ničim izazvan će održati veliki samostalni koncert 25. aprila u Kombank dvorani.

Posle veoma uspešnih koncerata “Double date”, koje su održavali poslednjih pet godina, momci iz benda Ničim izazvan su odlučili da se presele u jednu od najotmenijih sala u gradu.

Singlom “Hajde dođi da popraviš stvari”, koji su objavili u oktobru prošle godine, najavili su rad na četvrtom studijskom albumu, a uskoro će objaviti još dve pesme koje će publiku pripremiti za koncert. I nove pesme će nositi prepoznatljivu energiju benda, a hitove “O tebi”, “Trideset”, “Rekla je”, “Pusti ljubav” će na koncertu sigurno pevati na bis.

“Posle brojnih nastupa na festivalima u zemlji i regionu, ove godine ćemo održati velike samostalne koncerte u Zagrebu i Beogradu. Za ove nastupe se posebno pripremamo i verujemo da će publika zaista uživati. U Kombank dvorani će na bini biti 16 muzičara, jer će nam se pored pratećih vokala pridružiti i gudači, duvači i perkusije. Po prvi put ćemo nastupiti u ovom broju. Osim muzičara, podršku će nam dati i kolege sa kojima smo snimili duete” poručuju članovi benda Ničim izazvan.

Svaka njihova pesma je drugačija, ali ima prepoznatljivu crtu.

Foto: Promo

Tom karakterističnom zvuku je doprineo i sarajevski producent Đani Pervan, nekadašnji bubnjar sastava Letu Štuke i orkestra Darka Rundeka, sa kojim sarađuju od prve pesme.

Mladi momci iz Vrbasa i Beograda okupili su se da dečački stvaraju muziku, a za osam godina zauzeli su visoku poziciju na muzičkom nebu regiona. Prvi album su objavili 2014. godine, a poslednji album “Aurora” je do sada najozbiljniji poduhvat benda i u pesmama na tom albumu se našlo sve ono što su njihove ruke i glasovi naučili prethodnih godina.

Ovo će biti prvi beogradski nastup benda u prostoru sa mestima za sedenje i članovi benda najavljuju najveći i najlepši koncert do sada. Karte se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i na biletarnici Kombank dvorane.

#Kombank dvorana

#Ničim izazvan

'