AKTUELNO

20th Century Studio objavio je insert iz filma „Zov divljine“ reditelja Krisa Sandersa (Chris Sanders) koji nas na velikom platnu očekuje od četvrtka 20. februara, a karte za film se već mogu pronaći na blagajnama bioskopa.

Film „Zov divljine“ u kojem glavnu ulogu tumači zvezda Holivuda Harison Ford, predstavlja adaptaciju popularnog klasika pisca Džeka Londona iz 1903. godine. Ova živopisna ekranizacija približava nam priču o Baku - psu velikog srca čiji je bezbrižan život okrenut naglavačke kada su ga iznenada, iz sigurnog doma odveli u surove predele Jukona u Kanadi, u vremenima čuvene Zlatne groznice s kraja 19.veka.  

Džon Tornton je čovek koji počeo da se oseća nelagodno u svetu u kom živi. Nije biospreman da podnese bol i teret svega što ga okružuje, pa je odlučio da ode uJukon kako bi pronašao zlato koje bi ga učinilo bogatim. Osim toga, otišao je i iz drugih, emotivnijih razloga. Njegov sin uvek je imao želju da istražujepustinje i divljine, i Tornton tamo uspeva da pronađe mir i samoću,“ rekao je Harison Ford o svom liku dodajući:

Foto: Printscreen YouTube/ MegaComFilm

Jedna od najinteresantnijih detalja vezano zasnimanje filma je to što nije bilo stvarnih pasa sa kojima smo radili. Umesto Baka stajao je čovek koji je glumio sa mnom, kako bi mi olakšao gestikulaciju, kretanje očiju, omogućio mi da mogu emotivno da reagujem, kao da je zaista pas ispred mene". 

Osim Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan (Karen Gillan), Bredli Vitford (Bradley Whitford), Den Stivens (Dan Stevens), popularni francuski glumac Omar Si (Omar Sy) i drugi.

#Film

#Zov divljine

#insert

'