AKTUELNO

Veoma je ponosan na njihovu ćerku, koja je krenula stopama talentovanih roditelja.

Dragan Gagi Jovanović, jedan od najpopularnijih glumaca na našim prostorima, 28 godina je u braku sa glumicom Brankom Pujić, koja mu je u svemu najveća podrška.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Od momenta kada ju je upoznao znao je da će život provesti kraj nje, čak joj je to otvoreno i rekao. Nekoliko meseci kasnije osvojio ju je humorom i dobrotom, a ona njega lepotom, strpljenjem i upornošću.

- Dok ja trčim na 100 metara, Branka je maratonac. U stanju je da čeka koliko god je potrebno samo da bude kako je ona zamislila. Eto, uspela je da izgura da kupimo određenu ugaonu garnituru, a bio sam siguran da je to neizvodljivo. Ona je moj smisao života i neko ko ima ljubavi za sve. Skromna je i vrlo sam srećan što sam sve njene želje uspeo da ostvarim. Od samog početka za nju me vezuju ljubav i veliko poštovanje. Nikada nismo dozvolili da se između nas ispreči karijera ili nešto materijalno i uvek kažemo šta mislimo, što je, uveren sam, najbolji način da odnos među parnerima bude dobar. Ponekad se ponašamo kao deca, ali s obzirom na to da se igramo ceo život, imamo pravo da budemo takvi - kaže glumac, koji ističe da je veoma ponosan na ćerku Anđelu, koja je krenula stopama svojih roditelja.

- Anđela je tatina ćera, hrabra, iskrena i talentovana. Nažalost, nasledila je i moj karakter te primećujem da je dosta svojeglava. Branka i ona su drugarice, dok sam ja roditelj obema.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Branka Pujić

#Dragan Gagi Jovanović

'