AKTUELNO

Porodica odlučila.

Udovica poznatog glumca Velimira Bate Živojinovića Julijana Lula Živojinović, koja je iznenada preminula pre dva dana, nakon teške bolesti u 80. godini, biće sahranjena u četvrtak u Koraćici.

Bračni par, koji živeo u ljubavi više od pola veka, neće biti sahranjeni zajedno. Čuveni Valter, koji je preminuo 22. maja 2016, pokopan je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a njegova supruga, odlukom porodice, ćerke Jelene i sina Miljka, počivaće u porti Crkve Svete Trojice u Koraćici.

Bata i Lula bili su veoma vezani za ovo mesto na Kosmaju, gde su imali porodičnu kuću, koja je sada postala i muzej.

Foto: Instagram.com

SIN MILJKO ČEKA DOZVOLU DA DOĐE NA SAHRANU

Miljko, sin Bate Živojinovića, ima želju da prisustvuje majčinoj sahrani i, kako se navodi, podneo je molbu nadležnima da mu to omoguće. Njemu nije bilo dozvoljeno da prisustvuje sahrani svog oca. Protiv Miljka Živojinovića podneta je optužnica za zloupotrebu službenog položaja dok je bio stečajni upravnik „Rada“. Iako je u odlukom Apelacionog suda oslobođen za sva krivična dela, naslednik slavnog glumca još ne može da se vrati u Srbiju. Miljko nije želeo da daje izjave za medije. U Koraćicu je stigla njegova sestra Jelena.

Foto: Informer.rs

Autor: Pink.rs

#Lula Živojinović

#Sahrana

#Velimir Bata Živojinović

'