AKTUELNO

Ovim je sve šokirala!

Ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, sestra holivudske glumice Katarine Oksenberg i rođaka britanske kraljevske porodice - Kristina Oksenberg šokirala je sve svojim memoarima u kojima je raskrinkala čalnove porodice.

Foto: Facebook.com/Christina Oxenberg

Kristina se prvo dotakla svoje sestre i njenog braka sa Robertom Evansom. Ova bračna zajednica trajala je svega deset dana. Kristina je memoare završila detaljima o navodnoj aferi njene majke princeze Jelisavete sa Džonom F. Kenedijem.

Mama je princeza iz zemlje koja više ne postoji. Tata je preminuo 2010. godine, bio je Jevrejin iz Bruklina. Radio je u industriji odeće i bio je prvi koji je na masovno tržište doneo odeću za materinstvo, što je bilo veoma pametno. I mama i tata su se ponašali veoma loše. Moja mama je imala aferu sa Džonom F. Kenedijem dok je bila trudna sa mnom i svi su znali za to. To je bilo veoma javno, a to što je radila bio je prst u oko Hauardu, koji se zezao okolo. Kao princeza uspela je da ga nadmaši i dobije predsednika. Predsednik Kenedi je u međuvremenu umro verujući da sam ja njegova ćerka - navela je Kristina.

Srpska kneginja Jelisaveta Karađorđević je svojevremeno pričala o svojoj bliskosti sa Kenedijem.

Pre polaska za Dalas, predsednik me je pozvao telefonom, ali ja nisam bila u stanu. Policija je kasnije proveravala pozive iz Bele kuće. Pitali su me ko mi je telefonirao sa tog broja, ali ja sam im iskreno odgovorila da ne znam - rekla je tada Jelisaveta Karađorđević.

Foto: Tanjug AP

Ona nije iznosila samo detalje o Kenediju, već je Kristina Oksemberg progovorila i o stvarima koje se tiču britanske kraljevske porodice. Ona se sa setrom preselila u Englesku nakon što su im se roditelji razveli.

Upoznala sam kraljicu Elizabetu II na čaju u Bakingemskoj palati. Njen suprug princ Filip je Grk, kao i moja baka, princeza Olga, tako da su oni bili vrlo blisko povezani - navela je ona.

Kristina Oksemberg je čak išla toliko daleko da je tvrdila da je Jelisaveta Karađorđević htela da ubije trećeg muža uz pomoć vidovnjaka. Prema Kristininim rečima Jelisaveta se interesovala može li vidovnjak da obori avion kojim je on leteo.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Karađorević

'