AKTUELNO

Koliko se promenila?

U seriji "Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo" jedna od glavnih uloga bila je i devojka po imenu Milijana. Njenih pisanja pisma bratu koji je u Minhenu, sećaju se svi gledaoci ovog ostvarenja.

Foto: Printscreen YouTube/Phillip Watson

Milijanu je igrala glumica po imenu Arijana Čulina, koja je tada bila tek na drugoj godini Akademije. Jednom prilikom Arijana je izjavila da joj je ova serija obeležila ceo život.

Serija me je obeležila za ceo život, i to po dobru, moram da priznam. I dalje me znaju po toj ulozi. Igrala sam u istoimenoj predstavi kod Milana Karadžića, pored Petra Božovića, Ljiljane Dragutinović i Stele Ćetković. Živko Nikolić je samo mene zvao od te ekipe za seriju - rekla je Čulina jednom prilikom.
View this post on Instagram

Atelje Srecka Zitnika. Uklopila sam se.

A post shared by Arijana Culina (@arijanaculina) on

Na snimanje serije došla sam sa crvenom bojom kose. Reditelj mi je tada rekao da me nikad ne bi uzeo za Milijanu. Život me je odveo u Split. Rodila sam dete kao samohrana majka i ostala sam dole - dodala je ona.

Ona je glumu završila u Beogradu, a za glavni grad Srbije je veoma vezana i za ovaj grad je vežu posebne uspomene iz mladosti.

Beograd je grad moje mladosti, odrastanja i sazrevanja. Prošlo je 30 godina, a i dalje sam u kontaktu s mojim klasićima - pričala je Arijana.

Autor: S.K.

#Arijana Čulina

#TV serija

#Đenka

'