AKTUELNO

U subotu 7. decembra, u Beogradu počinje prava zimska bajka – ansambl Ruskog državnog baleta na ledu nastupa u Sava centru, uz izvedbu jedne od omiljenih predstava u istoriji klasične muzike, “Krcko Oraščić”.

Ruski državni balet na ledu, sa sedištem u carskom Sankt Peterburgu, okuplja vrhunske baletske umetnike i klizače, pobednike na Olimpijskim igrama, a reputaciju svetske prestižne kuće izgradio je Konstantin Rasadin, umetnički direktor, poznat kao nekadašnji prvak Marijinskog teatra koji je nastupao i sa čuvenim Mihailom Barišnjikovim. Njegov ansambl je trenutno jedini koji izvodi originalne, poznate baletske koreografije na ledu, uključujući scenografiju i kostime – do danas su na preko 300 svetskih scena doneli čaroliju bisera ruske umetnosti kao što su “Uspavana lepotica”, “Labudovo jezero”, “Pepeljuga” i “Romeo i Julija” Sergeja Prokofjeva.

Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja, pored prvobitnog termina od 20:30 časova, organizovano je i dodatno izvođenje od 18 časova. Ne propustite čaroliju ovog spektakla, prednovogodišnje bajke za čitavu porodicu.

Cene ulaznica kreću se od 1800,00 dinara a možete ih kupiti na blagajnama Sava Centra Tickets-a DDTickets kao i online. 

Autor: Pink.rs

#Krcko Oraščić

'