AKTUELNO

Čola i Ceca u Budvi, Haris Džinović u Baru, Marija Šerifović u Tivtu, samo su neka od imena koja će tokom novogodišnjih praznika nastupiti u Crnoj Gori.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je u Beogradu održala press konferenciju na kojoj su predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog i hotelskih grupa predstavili svoje višednevne novogodišnje programe.

I ove godine najavljeni su nastupi najznačajnijih regionalnih muzičkih imena, pa će tako Zdravko Čolić u najluđoj noći zapevati ispred zidina Starog grada Budve, dok će publiku pre njega zabavljati Nevena Božović. Za reprizu se na istom mestu očekuje Hari Mata Hari a atmosferu će do usijanja dovesti nastup Cece Ražnatović.

Foto: FVS

Foto: FVS

Novogodišnju noć će posetioci Bara provesti uz Harisa Džinovića, dok će noć ranije Barane zabavljati Tropico bend a noć kasnije Amadeus bend.

Foto: FVS

Foto: FVS

U Tivtu će pevati Željko Bebek 30. decembra, Leksington bend i Miligram 31. decembra, a uz Mariju Šerifović i Sašu Kovačevića će posetioci Tivta slaviti prvu noć 2020. godine.

Foto: FVS

Najavljeni su i koncerti Aleksande Prijović i Nevernih beba u Herceg Novom, dok će ljubitlji nešto drugačijeg zvuka uživati uz Partibrejkerse i Bajagu u Kotoru.

Foto: FVS

Svi koncerti za posetioce su besplatni, a kreveti u privatnom smeštaju mogu da se nađu već od 10 eur. Hoteli su za doček Nove godine pripremili povolljne paket aranžmane.

Foto: FVS

Osim najznačajnijih muzičkih imena u okviru programa biće organizovani i razne prateće manifestacije, animacije za decu, dnevni koncerti i još puno zabavnih aktivnosti.

#Crna Gora

#Nova godina

'