AKTUELNO

Ljubitelji pozorišta danas mogu da po promo cenama nabave karte za ovu predstavu koja će ponovo biti igrana 10. i 11. novembra u Akademiji 28 u Beogradu.

Dragan Marinković Maca, kog gledaoci mogu da vide i u najgledanijem rijaliti programu "Zadruzi" kao upravnika "Šekspirovog pozorišta", već godinama uspešno zasmejava publiku. Najnovija, hit predstava "Kakva ti je žena, takav ti je život" premijerno je već odigrana u Beogradu i Zagrebu i osvojila srca publike.

Maca je kroz predstavu publici otkrio kako zapravo treba da izgleda dobar i uspešan brak.

- Ljubav nije posedovanje, ljubav je uvažavanje. Mnogi pokušavaju da igraju na blef, to ne uspeva. Sloboda je jedna od najleših vrednosti. Većina žena očekuje da se njen muž promeni, muškarac kada uđe u brak očekuje da se njegova žena nikada ne promeni. MI smo na malo banalan način pokazali kako brak zapravo izgleda – otkrio je on.

Maca je najavio da svi ljubitelji pozirišta i dobre predstave mogu danas da po promotivnoj, sniženoj ceni mogu da nabave kartu za ovu predstavu.

- Povodom Dana oslobođenja Beograda poklon svim sugrađanima je snižena cena ulaznice za ovu predstavu koja će biti prikazana 10. i 11. novembra u Akademiji 28. Ljubiteji pozorišta karte mogu da nabave u periodu od 12 do 20 sati - poručio je on.

#Brak

'