AKTUELNO

Serija "Preživeti Beograd" na programu TV Pink od 12. oktobra u 21 čas

Predstavnici beogradskih medija juče su u bioskopu „Takvud“ pretpremijerno videli prve dve epizode serije „Preživeti Beograd“, koja će od subote, 12. oktobra biti prikazana na najuspešnijem komercijalnom emiteru u Srbiji – TV Pink. Krčkana u zajedničkoj produkciji ružičaste televizije i „Kontrast stidiosa“, snimana po dramskom tekstu jednog od najcenjenijih srpskih scenarista Đorđa Milosavljevića, i u režiji mladog Đorđa Stanimirovića, serija „Preživeti Beograd“ već sa prvim prikazivanjem osvojila je srca publike.

Dinamična, emotivna i šarmantna priča okupila je mladu glumačku podelu, koju predvode četiri mlade dame - Tamara Šustić, Nina Nešković, Bojana Nešković i Lenka Petrović, kao i njihovi partneri u seriji - Dejan Maksimović, Nikola Šurbanović, Nemanja Rafailović i Lazar Nikolić. Pored njih, u seriji igraju i velikani domaće scene, kao što su Mira Banjac, Milena Pavlović, Isidora Minić, Igor Đorđević, Aleksandar Srećković Kubura, Dara Džokić i drugi.

Foto: J. Simonović

Dolazak u veliki grad iz malog mesta i život u studentskom domu okosnica su ove priče, koja će nam ujedno prikazati i društvene okolnosti u kojima se mladi danas bore za svoju budućnost.

Među glavnim junakinjama je i Lenka Petrović, kojoj je ovo prva velika uloga. Ona o seriji kaže:

Foto: J. Simonović

Iako produkcija “Kontrast studios” stoji iza ovog projekta, slavni Radoš Bajić ovoga puta je prepustio i režiju i scenario drugima, i prihvatio se male, simpatične uloge deke jedne od studentkinja koja iz rodnog sela odlazi u Beograd. On juče nije mogao da sakrije oduševljenje nakon odgledane prve dve epizode sa delom ekipe i predstavnicima medija.

Foto: J. Simonović

Vera, ali i entuzijazam i posvećenost, doveli su do realizacije serije koja će od naredne subote, jednom sedmično, biti pred publikom TV Pink tačno u 21 čas, da onim starijim gledaocima probudi sećanja na prošle dane, a mladima da smernice kako “Preživeti Beograd”.

Pink RS

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

#Željko Mitrović

'