AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika podsetio je na slučaj Skadarlije i rešio da na vreme skrene pažnju onih koji su kritikovali rekonstrukciju boemske ulice.

U toku su radovi na rekonstrukciji Balkanske ulice koja će, nakon završetka radova, postati turistička zona, odnosno "ulica starih zanata".

S obzirom na to da je tokom rekonstrukcije Skadarlije bilo zluradih komentara zbog navodnog alsfaltiranja iste, zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je na svoj Fejsbuk profilu fotografije Balkanske ulice, u kojoj je danas počelo postavljanje asfaltne podloge, uz poruku "neznalicama" da će na ovoj podlozi biti postavljena kaldrma.

Danas se postavlja asfaltna podloga u Balkanskoj ulici na koju će narednih dana biti postavljana kaldrma. Istovremeno se postavljaju kamene ploče na trotoarima. Moram ovo da napomenem jer u našem javnom životu postoje neznalice poput Vuka Jeremića, Siniše Kovačevića, izvesnog Janka Veselinovića, Žarka Jokanovića, Dragana Đilasa koji su, kada je postavljana ista asfaltna podloga u Skadarliji, pričali gluposti kako je Skadarlija asfaltirana?! Kada je na ovu podlogu postavljen kamen, naravno, reč izvinjenja nisu uputili zato što su lagali. Pa, pošto me ni bi začudilo da lažu ponovo, rekoh da im objasnim na vreme. Da ne ispadaju ponovo budale - poručio je Vesić na Fejsbuku.

Foto: Beograd.rs

Foto: Beograd.rs

#Goran Vesić

#Rekonstrukcija

#Skadarlija

'