AKTUELNO

CIA u sradnji sa opozicijom u Republici Srpskoj i bošnjačkim partijama u Federaciji Bosni I Hercegovini već duže vreme pripremala je udar na predsednika Srpske Milorada Dodika, kako bi urušila taj srpski entitet u BiH.

Pred predstojeće izbore na svim nivoima u Republici Srpskoj i Bosni, CIA u saradnji sa opozicijom u Republici Srpskoj zabranila je spominjanje imena predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Zabrana je najavljivana već duže vreme, prikriveno, da bi poslednjih dana to izašlo na svetlo dana, spominjući da se Vučić ne sme mešati u izbore u ovoj Republici.

Naime, Vučić je već odavno ugovorio otvaranje bolnice u Istočnom Sarajevu čiju je izgradnju finansirala Srbija, i pre određivanja datuma izbora u Bosni i Srpskoj. Ali, CIA u planiranim napadima kako bi urušila Srpsku i Dodika, verujući ukoliko Vučić bude došao u Bosnu da će im to pomutiti prljave planove, rekli su da Vučić utiče na izbore u Srpskoj i zabranili su da se njegovo ime pominje dok traje predizborna kampanja i tokom predizborne tišine. Zbog toga je i Dodik zamolio Vučića da odloži posetu bolnici dok se ne završe izbori, što je Vučić teška srca prihvatio jer neće biti sa srpskim narodom, ali je razumeo tu molbu predsednika Srpske.

Foto: Tanjug

Naravno, prema CIA i opoziciji, za izbore ne utiču posete drugih državnika iz okruženja koju podršku daju Hrvatima, Bošnjacima, ili opoziciji u Republici Srpskoj i koji se slobodno kreću i promovišu svoje pulene. Više nije ni tajna da su prema nekim pisanjima ogromne pare putem CIA date opoziciji kako bi putem medija i svojih kampanja u Bosni rušila Srpsku i Dodika, a utišavala predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

CIA i opozicija su otišli toliko daleko u svojim prljavim radnjama da su jedan nemili događaj u Banjaluci iskoristili kako bi tokom izborne tišine podržali i finansirali održavanje protesta na Trgu slobode u glavnom gradu Republike Srpske. Da je taj protest ispolitizovan govori da je veliki broj učesnika nosio crne majice na kojima je stisnuta pesnica, baš onakva koja asocira na onaj Otpor koji je delovao u Srbiji i koji je prema viđenju jedan od glavnih faktora za rušenje Slobodana Miloševića.

Da bi zabranom spominjanja imena Aleksandra Vučića u Republici Srpskoj nije slučajno da je simbolično izabran 5. oktobar koji treba da bude uzet kao dan kada se zvanično krenulo u rušenje Srpske. Srećom narod u Srpskoj svestan je šta znači opstnak Republike Srpske i ko može da zaštiti njen opstanak.

Naime, u strahu od raspada Bosne, koja ne može da opstane u ovom format, i definitivnom podelom na tri dela Srpski, Bošnjački i Hrvatski, CIA kako ne bi izgubila kontrolu pokušava već neko vreme da prekodomaćih sluga udari na Dodika.

Foto: TvPink Printscreen

Narod u Srpskoj je svestan da zapadni centri moći u saradnji sa opozicijom u Republici Srpskoj pripremaju krvave ulične sukobe u Banjaluci i drugim velikim gradovima RS koji bi bili samo uvod u “obojenu revoluciju” i rušenje vlasti.

To je prvo pokušano večeras u samom finišu predizborne kamanje, neposredno uoči početka izborne ćutnje, plaćenički mediji plasirali su najcrnje laži o predsedniku RS Miloradu Dodiku koji je na nedeljnim izborima kandidat za člana Predsedništva BiH.

U medijsko-političkoj akciji koja se sprovodi uz podršku nekih bošnjačkih predstavnika i njihovih tajnih službi plasirane su najstrašnije laži - od toga da Dodik krije i štiti “Davidove ubice” do ničim potkrepljene tvrdnje da predsednik RS na računima jedne ruske banke ima 17 miliona evra i to u rubljama!?!

Po receptu već viđenom u Srbiji 1999. I 2000. godine u ovoj prljavoj kampanji koristi se simbol otporaške pesnice i otvoreno se poziva na napade na policiju! Takođe, satanizuju se i članovi porodice Dodik tačno po receptu koji je svojevremeno primenjen u rušenju Slobodana Miloševića.

I dok se vidi ova najprljavija kampanja protiv Milorada Dodika uz zabranu spominjanja imena Vučića, na sve načine se kriju vesti koje bi mogle da se protumače kao podrška aktuelnom rukovodstvu Srpske. Tako su potpuno sakrila informaciju o poseti ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji je danas uručio značajnu pomoć za bolnice u Srpskoj - deset najsavremenijih sanitetskih vozila.

#Aleksandar Vučić

#Milorad Dodik

'