AKTUELNO

Šabački SNS saopštio je da se večeras dogodio napad na suprugu Poverenika Mesnog odbora SNS Mladena Čolića.

Šabački SNS saopštio je da se večeras dogodio napad na suprugu Poverenika Mesnog odbora SNS Mladena Čolića.

- Nakon atmosfere linča koju većh nedeljma sračunato prave predstavnici lokalne vlasti predvođene strankom „Zajedno za Srbiju“ Dušana Petrovića prema članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke u Šapcu, večeras su u domaćinstvo Mladena Čolića, poverenika Mesnog odbora SNS Jevremova, upali ljdi sa fantomkama, preteći da će mu likvidirati porodicu ukoliko nastavi da proziva gradonačelnika Šapca i predsednika ZZS Nebojšu Zelenovića - navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, upad se dogodio oko 22.00 časa dok je Mladenova supruga sklapala dečja kolica, nameravajući da ih unese u kuću. Dvojica maskiranih muškaraca, preskočili su ogradu na sredini dvorišta, kako se navodi, uhvatili ženu za usta, prekrili joj oči i saopštili: „Ako hoćeš da ti deca budu bezbedna i da se ništa ne desi tvom mužu, kaži mu da se smiri politički“.

- Pod okriljem mraka brzo su pobegli sa lica mesta, a prestravljena Čolićeva žena jedva se dokopala mobilnog telefona da bi pozvala supruga i policiju - kaže se u saopštenju.

U ovom trenutku u Čolićevom dvoištu u prigradskom naselju Čavić traje uviđaj, a okupio se i veliki broj prijatelja i revoltiranih građana da podrže njegovu porodicu nakon ovog sramotnog čina, naveo je SNS Šapca.

Inače, Mladen Čolić je dugogodišnji aktivista SNS u Šapcu, ali je pažnju Zelenovićevih ljudi verovatno „zaslužio“ najnovijim političkim delovanjem. Naime, on je na FB osnovao grupu „Oslobodimo Šabac“, koja se isključivo bavi temama koje interesuju nezadovoljne građane, objašnjava SNS i zaključuje da je očigledno previše smetao, kada su se "poslušnici Dušana Petrovića usudili na ovakav napad".

Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac smatra da svako ima pravo na političko delovanje i različito mišljenje. Srbija je slobodna i demokratska zemlja i niko ne bi smeo da se drzne da napada ljude, samo zato što pripadaju drugačijoj političkoj opciji, zaključuje SNS.

#SNS

#Šabac

'