AKTUELNO

Kako ističu u Pokretu socijalista, Đilas, Jeremić i Obradović znaju da ih građani Srbije ne žele na svom čelu i da samo još nasiljem mogu da pokušaju da otmu vlast i nastave da pljačkaju i rasprodaju Srbiju.

Pokret socijalista danas je saopštio da nije nimalo iznenađen pretnjama i pozivima na pobune i ratove od strane članova "Saveza za Srbiju", jer znaju, ističu, da predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića nikada neće moći da pobede legalnim i legitimnim putem.

- Znaju i Đilas i Jeremić i Obradović da ih građani Srbije ne žele na svom čelu i da samo još nasiljem mogu da pokušaju da otmu vlast i nastave da pljačkaju i rasprodaju Srbiju, baš kao što su za vreme svog režima sprovodili pljačkaške privatizacije i poklanjali najbolju poljoprivrednu zemlu - kažu u PS.

Navode da u SZS ne mogu da se pomire sa činjenicom da će u PKB i RTB Bor da investiraju ozbiljne kompanije koje će da rade i zapošljavaju radnike, a da ih nisu dobili oni i njihovi tajkuni na poklon da zarade još koji milion na račun Srbije.

- Aleksandar Vučić je na vlast došao većinskom voljom naroda, a ovi koji bi da ga ruše, da Srbe posvađaju i zarate, na vlast su uvek tako i dolazili, putem nasilja i voljom stranaca. Dolaskom Vučića na vlast, Srbija konačno pripada srpskom narodu, a ne tajkunima, a to ne mogu da oproste - poručuju iz PS.

#Pokret socijalista

'